Facebook Pixel Σεντρίκ Μπακαμπού: "Tρελαμένος" με Μπακαμπού ο Μίτσελ - Το απίστευτο σερί του Αφρικανού που ανεβάζει τον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 16:27:00

"Tρελαμένος" με Μπακαμπού ο Μίτσελ - Το απίστευτο σερί του Αφρικανού που ανεβάζει τον Ολυμπιακό

Sportdog Team
"Tρελαμένος" με Μπακαμπού ο Μίτσελ - Το απίστευτο σερί του Αφρικανού που ανεβάζει τον Ολυμπιακό

Ο έμπειρος φορ έχει καταφέρει να πάρει... σπίτι του τη φανέλα βασικού στους Ερυθρόλευκους μιας και σκοράρει κατά... ριπάς βοηθώντας την ομάδα του να ανέβει στη βαθμολογία και να διεκδικεί τον τίτλο.

Σεντρίκ Μπακαμπού: Απίστευτο σερί από τον Αφρικανό φορ του Ολυμπιακού μιας και αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 14 γκολ, έχοντας κάνει ένα φοβερό ρεκόρ από τις 28 Δεκεμβρίου μέχρι και τον αγώνα της Κυριακής (19/3) με τον Βόλο εκτός έδρας.

Πιο συγκεκριμένα ο Σεντρίκ Μπακαμπού έχει σκοράρει 10 τέρματα στα 13 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει ο Ολυμπιακός καθώς έχει βρει δίχτυα κόντρα σε Αστέρα, Ιωνικό, Βόλο, Ατρόμητο, ΟΦΗ, Παναιτωλικό, Λαμία, Λεβαδειακό, ΑΕΚ και ξανά Βόλο, ενώ οι μόνες ομάδες που δεν... πλήγωσε ήταν ο Άρης, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φωτιές" Βαρούχα: Σε ποιες φάσεις δικαιώνει ΑΕΚ - Τι είπε για πέναλτι ΠΑΟ, αποβολή Άμραμπατ και πέναλτι ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags