Facebook Pixel Άρης: Ξέσπασε η μητέρα του Άλκη - Πως αποκάλεσε τους δράστες της δολοφονίας στο Δικαστήριο
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-21 13:40:00

Ξέσπασε η μητέρα του Άλκη - Πως αποκάλεσε τους δράστες της δολοφονίας στο Δικαστήριο

Sportdog Team
Ξέσπασε η μητέρα του Άλκη - Πως αποκάλεσε τους δράστες της δολοφονίας στο Δικαστήριο

Ιδιαίτερη φορτισμένη είναι η ατμόσφαιρα στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης για την δολοφονία του νεαρού φίλου του Άρη η μητέρα του ξέσπασε προς τους δράστες.

Άρης: «Ζώα, ζώα» χαρακτήρισε τους δράστες η μητέρα του Άλκη Καμπανού στη δίκη για τη δολοφονία του γιου της, η οποία συνεχίζεται σήμερα 16η μέρα. Λεπτά νωρίτερα, η ιατροδικαστής και διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Λήδα – Καλλιόπη Κοβάτση, που είχε αναλάβει να εξετάσει το σώμα του Άλκη Καμπανού, κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήματα των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων και ανέφερε αναλυτικά τα τραύματα  που είχε ο νεαρός μετά την επίθεση που δέχτηκε στην οδό Θεοδώρου Γαζή, ενώ ζήτησε να αποχωρήσουν οι γονείς του από την αίθουσα, για να μην ακούσουν λεπτομέρειες από τις περιγραφές.

Τότε, ήταν που η μητέρα του Άλκη, όντας συναισθηματικά φορτισμένη και επηρεασμένη από τα όσα είχε μόλις ακούσει, είπε δύο φορές τη λέξη «ζώα», αναφερόμενη στους δράστες της επίθεσης.

Πηγή: mynews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλληνας ο 1ος στόχος του Ολυμπιακού - "Μπακ… εξτρέμ των 4 εκατομμυρίων - Παίρνει φανέλα βασικού"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags