Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τεράστια μαγκιά Λουτσέσκου στο ντέρμπι με Άρη - Έτσι πήρε το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-21 14:01:00

Τεράστια μαγκιά Λουτσέσκου στο ντέρμπι με Άρη - Έτσι πήρε το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Τεράστια μαγκιά Λουτσέσκου στο ντέρμπι με Άρη - Έτσι πήρε το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε γνωστός αναλυτής ποδοσφαίρου όπου και αναφέρθηκε στο πως ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να γυρίσει το ντέρμπι με τους Κίτρινους και να πάρει τελικά τη νίκη.

Τάσος Ματθαίου: «Η ανατροπή του ΠΑΟΚ...στήθηκε στη διόρθωση του Λουτσέσκου», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο γνωστός ο αναλυτής ποδοσφαίρου με αφορμή το ντέρμπι του Άρη με τον Δικέφαλο του Βορρά.

«Η ανατροπή του ΠΑΟΚ...στήθηκε’ στη διόρθωση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αντιλήφθηκε ότι οι επιλογές του δεν του βγήκαν. Μάλιστα, ήταν τυχερός που δεν το πλήρωσε ακριβά στο πρώτο ημίχρονο. Αυτή η διόρθωσή του δεν απαντήθηκε από τον Άρη. Ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλο πρόβλημα στο πρώτο 45άλεπτο από τη δεξιά του πλευρά. 

Ο Ραζβάν ήξερε ότι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ίνγκασον στο ντέρμπι με τον Άρη και επέλεξε να αλλάξει και το δεξί του μπακ κι αυτό πρακτικά δεν βγήκε γιατί ο Άρης χτύπησε από την πλευρά του Κεντζιόρα όπου μάλιστα προήλθε και γκολ του Πάλμα. Ο Κεντζιόρα κέρδισε μόλις μία μονομαχία σε επτά προσπάθειες. Και ο Νάρεϊ δεν ήταν καλός και γενικά ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλο πρόβλημα σε όλη του τη δεξιά πλευρά. Η είσοδος του Τάισον στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε πολύ τον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να μην έχει ρυθμό αλλά λόγω της ποιότητάς του δημιουργεί υπεραριθμίες μπροστά. Φαινόταν ότι ο ΠΑΟΚ θα στοχεύσει εκεί. 

Ο Δικέφαλος βελτιώθηκε στην επανάληψη τόσο στις δεύτερες μπάλες όσο και στο πρέσινγκ που ασκούσε στους παίκτες του Άρη. Ο Άρης θα μπορούσε να είχε πιέσει περισσότερο ελέω της απουσίας του Ίνγκασον, αλλά δεν το έκανε και το πλήρωσε. Ο Μπράμπετς που είναι ένας πολύ καλός αμυντικός έχασε τις πέντε από τις δέκα μονομαχίες, ενώ την ίδια ώρα ο Φαμπιάνο έχαε μόλις μία. Ο Κάργας και ο Κουλιεράκης ενώ μπήκαν νωθρά στο ντέρμπι είχαν συνολικά 21/24. Όσον αφορά τον Ματέο Γκαρσία έκανε ένα πολύ γεμάτο παιχνίδι. Είχε 87% ακρίβεια στις πάσες και είχε το απόλυτο στον αέρα. Μετά το 55ο λεπτό οι παίκτες του Άρη έχασαν τις γραμμές τους. Υπήρχε τεράστια απόσταση μπροστά με πίσω. Και οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο» είπε ο Τάσος Ματθαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλληνας ο 1ος στόχος του Ολυμπιακού - "Μπακ… εξτρέμ των 4 εκατομμυρίων - Παίρνει φανέλα βασικού"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags