Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτή η θέση του ΠΑΟ για τους διαιτητές στα play off - Αντίθετοι οι Πράσινοι με απόφαση Μαρινάκη
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-21 12:47:00

Αυτή η θέση του ΠΑΟ για τους διαιτητές - Αντίθετοι οι Πράσινοι με απόφαση Μαρινάκη

Sportdog Team
Αυτή η θέση του ΠΑΟ για τους διαιτητές - Αντίθετοι οι Πράσινοι με απόφαση Μαρινάκη

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει μετά τα διαιτητικά λάθη στην πρεμιέρα των play off με τις ομάδες να απαιτούν elite ρέφερι στη συνέχεια του πρωταθλήματος ενώ συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ των συλλόγων με αφορμή την ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τη συνάντησή του με τον Τάκη Μπαλτάκο.

Παναθηναϊκός: Για τις απαιτήσεις των Πρασίνων σχετικά με το κομμάτι της διαιτησίας, με αφορμή την επικείμενη συνάντηση Μπένετ με τις 6 ομάδες των play off μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτό που θέλει ο Παναθηναϊκός είναι να έρχονται όσο το δυνατόν καλύτεροι διαιτητές και να μην έρχονται διαιτητές τύπου Νταμπάνοβιτς. Είναι γνωστά τα παράπονα του από το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τα εξέφρασε κιόλας. Έχει αποφασίσει φέτος να μην ακολουθήσει τον δρόμο της τοξικότητας, για αυτό και ήταν η μόλις δεύτερη ανακοίνωση του για την διαιτησία. Η θέση του Παναθηναϊκού δεν είναι να φύγει ο Μπένετ και να έρθει ο Κλάτεντμπεργκ, όπως καταλαβαίνω ότι θέλει ο Ολυμπιακός. Η θέση του είναι η συγκεκριμένη ΚΕΔ να φέρει καλύτερους διαιτητές και εύχονται και ελπίζουν να μην ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα όπως συνέβη την Κυριακή», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι πήγε στη Νέα Φιλαδέλφεια για να κερδίσει και πάνω από όλα να παραμείνει στην κορυφή, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς αυτή τη στιγμή να θέλει να επιστρέψουν όλοι οι διεθνείς υγιείς τονίζοντας ότι αν το Τριφύλλι κάνει  το 3Χ3 στα επόμενα παιχνίδια θα έχει γίνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πάγος" από Σλούκα σε Ολυμπιακό - Υπογράφουν άμεσα Αμερικανό οι Αγγελόπουλοι - Top NBAer! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags