Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρομερή κίνηση Σβαμπ μετά το ντέρμπι με Άρη - Δεν το πρόσεξε κανείς
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-21 17:45:00

Τρομερή κίνηση Σβαμπ μετά το ντέρμπι με Άρη - Δεν το πρόσεξε κανείς

Sportdog Team
Τρομερή κίνηση Σβαμπ μετά το ντέρμπι με Άρη - Δεν το πρόσεξε κανείς

Ο Στέφαν Σβαμπ ήταν το κεντρικό πρόσωπο του ντέρμπι του Αρης-ΠΑΟΚ. Με την παρουσία του στο δεύτερο μέρος και την οξυδέρκειά του στην φάση του πέναλτι που κέρδισε από τον Μπράμπετς, βοήθησε τον Δικέφαλο να κάνει την μεγάλη ανατροπή. 

ΠΑΟΚ: Ο Στέφαν Σβαμπ ήταν το κεντρικό πρόσωπο του ντέρμπι του Αρης-ΠΑΟΚ. Με την παρουσία του στο δεύτερο μέρος και την οξυδέρκειά του στην φάση του πέναλτι που κέρδισε από τον Μπράμπετς, βοήθησε τον Δικέφαλο να κάνει την μεγάλη ανατροπή. Όσοι παρατηρούσαν με λεπτομέρεια τις κινήσεις του, σίγουρα διαπίστωσαν πόσο ηγετικός ήταν ο ρόλος του στα τελευταία λεπτά, όταν και δημιουργήθηκε η μεγάλη ένταση. Ήταν εκείνος που προσπαθούσε να ηρεμήσει τους συμπαίκτες του και παράλληλα να τους καθοδηγεί κάθε λεπτό. Στο τέλος, η κάμερα τον συνέλαβε να φωνάζει «ένα λεπτό, πάμε, ήρεμα».

Αυτή, όμως, είναι η μία πλευρά του χαρακτήρα του. Υπάρχει και άλλη και φάνηκε εκτός γηπέδου, μετά το clasico όταν βρέθηκε με συμπαίκτες (Μπράντον, Κωνσταντέλιας, Κάργας, Τάισον) και φίλους και πήγε σε εστιατόριο στην παραλία να περάσει μερικές χαλαρές στιγμές. Είχε ζητήσει από κολλητό του να αγοράσει κάποια πράγματα από την μπουτίκ του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, γιατί χθες επρόκειτο να αναχωρήσει για λίγες μέρες στην Αυστρία με την οικογένειά του και ήθελε να πάρει «ασπρόμαυρα» δώρα στα παιδιά του.

Κάποια στιγμή τον πλησίασε μία οικογένεια ΠΑΟΚτσήδων με δύο παιδιά από την Κόρινθο και είχαν συζήτηση. Ο Στέφαν αντιλήφθηκε πόσο μεγάλη ήταν η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ και αυθόρμητα, έβγαλε από μία σακούλα μία μπάλα που είχε αγοράσει και την δώρισε στα παιδιά. Μπορεί να αντιληφθεί κανείς την ικανοποίηση των μικρών παιδιών από το δώρο του Αυστριακού μέσου που με διάφορες ενέργειες δείχνει το δέσιμο που «έχει» με τον σύλλογο.

Θυμίζουμε ότι μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, στις δηλώσεις του on camera, ο Σβαμπ αφιέρωσε την νίκη στον Μάκη Μανάβη, έχοντας αντιληφθεί πόσο σημαντικός ήταν για το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πάγος" από Σλούκα σε Ολυμπιακό - Υπογράφουν άμεσα Αμερικανό οι Αγγελόπουλοι - Top NBAer! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags