Facebook Pixel ΕΠΟ: Έσκασε τώρα! Πειθαρχική δίωξη σε παίκτη του Άρη - Πέταξε μπουκάλι σε βοηθό του Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-21 15:30:00

Έσκασε τώρα! Πειθαρχική δίωξη σε παίκτη του Άρη - Πέταξε μπουκάλι σε βοηθό του Λουτσέσκου

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Πειθαρχική δίωξη σε παίκτη του Άρη - Πέταξε μπουκάλι σε βοηθό του Λουτσέσκου

Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του Μπριάν Μπουλαγιέ Κέβιν Νταμπό από τον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο. .

ΕΠΟ: Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του Μπριάν Μπουλαγιέ Κέβιν Νταμπό από τον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο. Ο ποδοσφαιριστής του Άρη από την Μπουρκίνα Φάσο είχε επιδείξει υβριστική συμπεριφορά σε βάρος αξιωματούχου ομάδας, όπως αναφέρει η ΕΠΟ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ πέταξε ένα μπουκάλι βγαίνοντας από το γήπεδο προς τη φυσούνα, με το μπουκάλι να βρίσκει τον βοηθό του Ραζβάν Λουτσέσκου, Γιώργο Τσονάκα.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρεται: 

«Από τον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Άρης, Dabo Bryan Boylaye Kevin. Η δίωξη ασκείται διότι στις 19-3-2023 στην Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΡΗΣ - ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έλαβε χώρα στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος της Super League, ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Άρης, Dabo Bryan Boylaye Kevin επέδειξε υβριστική συμπεριφορά με έργο σε βάρος αξιωματούχου ομάδας. Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 10 παρ. 1 περ. β’, 2 περ.α’, παρ. 5 περ.ε’, στ’ στοιχ.ii, 25 παρ.2 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πάγος" από Σλούκα σε Ολυμπιακό - Υπογράφουν άμεσα Αμερικανό οι Αγγελόπουλοι - Top NBAer! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags