Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σούπερ αποκάλυψη για ξένο παίκτη του Ολυμπιακού - "Το μόνο που ήθελε ήταν να πάει στο Λιμάνι"
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-21 21:13:00

Σούπερ αποκάλυψη για ξένο παίκτη του Ολυμπιακού - "Το μόνο που ήθελε ήταν να πάει στο Λιμάνι"

Sportdog Team
Σούπερ αποκάλυψη για ξένο παίκτη του Ολυμπιακού - "Το μόνο που ήθελε ήταν να πάει στο Λιμάνι"

Δηλώσεις έκανε πρόεδρος ομάδας του εξωτερικού όπου και αποκάλυψε ότι ξένος ποδοσφαιριστής που πήρε μεταγραφή στους Ερυθρόλευκους ήθελε διακαώς να γίνει μέλος του συνόλου του Μίτσελ το περασμένο χρονικό διάστημα.

Ζούμερ Μπουτούτσι: Μπορεί ο Κοσοβάρος ποδοσφαιριστής να μη έχει πάρει ακόμα αρκετό χρόνο στον Ολυμπιακό, όμως φαίνεται ότι έχει λείψει πολύ από την Κόνιασπορ, κάτι που έδειξε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Φατίχ Εζγκεκτσέν, μιας και ακόμα δεν έχει... καταπιεί την απόφαση του παίκτη να αποχωρήσει.

«Θέλαμε να κρατήσουμε τον Μπουτούτσι στην ομάδα μας. Mια μέρα, τηλεφώνησε σε έναν από τους ανθρώπους της ομάδας και του μετέφερε: ‘Θέλω να πάω στον Ολυμπιακό, αν μου το επιτρέψετε’. Εμείς, δεν του δώσαμε άδεια και κλείσαμε το θέμα εκείνη την ώρα, αλλά αυτός αγόρασε αεροπορικό εισιτήριο για την Αθήνα και έφυγε το πρωί. Μετά πέρασε από ιατρικές εξετάσεις. Μας κάλεσε για να πάρει άδεια μεταγραφής το απόγευμα. Η δική μας στάση ήταν ξεκάθαρη και του είπαμε να επιστρέψει», είπε ο πρόεδρος της Κόνιασπορ για τον Ζούμερ Μπουτούτσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πάγος" από Σλούκα σε Ολυμπιακό - Υπογράφουν άμεσα Αμερικανό οι Αγγελόπουλοι - Top NBAer! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags