Facebook Pixel Super League: Οι παίκτες των "μικρών" της Super League που έκαναν... χαμό στο πρωτάθλημα (pics+vids)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-01 17:27:00

4 παίκτες-αποκάλυψη των "μικρών" της Super League χτυπούν μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
4 παίκτες-αποκάλυψη των "μικρών" της Super League χτυπούν μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο Έλληνες, δύο ξένοι έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει μέχρι τώρα, ακόμα και αν η ομάδα τους δεν έχει... βοηθήσει και πού θα τους βλέπουμε την επόμενη σεζόν. Το Sportdog.gr παρουσιάζει τα νέα... αστέρια!

Το Sportdog καταγράφει τις 4 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών ομάδων των πλέι άουτ, οι οποίοι με όσα έκαναν φέτος στο χορτάρι απέδειξαν πως αξίζουν την ευκαιρία σε πιο υψηλό επίπεδο. Είτε αυτό αφορά την Ελλάδα και την Super League, είτε το εξωτερικό.

Χρήστος Μανδάς (ΟΦΗ)

Ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα της Super League είναι δεδομένα ο Χρήστος Μανδάς. Ο 21χρονος τερματοφύλακας του ΟΦΗ πήγε... αθόρυβα από τον Ατρόμητο στους Κρητικούς, έχοντας κάνει όμως "χαμό" με την παρουσία του στο Γεντί Κουλέ. Δεν είναι τυχαίο, ότι ο Μανδάς βρίσκεται ήδη στον προθάλαμο της Εθνικής ομάδας και μετά τους Βλαχοδήμο, Αθανασιάδη, Πασχαλάκη, βρίσκεται στο επόμενο γκρουπ επιλαχόντων για τη θέση "1" μαζί με τον Μπάρκα, ο οποίος ξαναβρήκε φέτος χρόνο στην Ουτρέχτη. Φυσικά, τα όσα κάνει δεν περνούν απαρατήρητα ούτε στις μεγάλες ομάδες της χώρας μας, αν και ο Ευάγγελος Μίχος σας έχει αποκαλύψει πως το πιθανότερο είναι να κλείσει με μεταγραφή-ρεκόρ στο εξωτερικό. Το συμβόλαιο του Μανδά έχει χρονική διάρκεια μέχρι το 2026, κάτι που σημαίνει ότι ο ΟΦΗ θα αξιώσει αρκετά χρήματα για να συναινέσει στη μεταγραφή του. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν επικεντρώνεται καθόλου στο ντόρο που επικρατεί γύρω από το όνομά του, αλλά στο πως θα συνεχίζει να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

 
Κάρλες Σόρια (ΠΑΣ Γιάννινα)

Ο Ισπανός δεξιός μπακ του ΠΑΣ έχει καταγράψει ένα απίστευτο ρεκόρ φέτος. Συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί βασικός σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος, χωρίς να έχει χάσει ούτε δευτερόλεπτο συμμετοχής στη Super League! Ο Σόρια έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, ιδίως για την έφεση που παρουσιάζει στο δημιουργικό κομμάτι. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει συμμετοχή στο 21% των γκολ των Γιαννιωτών, μοιράζοντας ειδικότερα 5 ασίστ. Νούμερο που μόνο λίγο δεν το λες, αν αναλογιστούμε ότι μιλάμε για αμυντικό. Το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ έχει χρονική διάρκεια μέχρι το 2025 αλλά σίγουρα, το καλοκαίρι το όνομά του θα παίξει έντονα. Ειδικά, μάλιστα, στην εγχώρια αγορά.

 
Νίκος Καρέλης (Παναιτωλικός)

Ο Έλληνας επιθετικός του Παναιτωλικού με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ στη λίγκα με 12 τέρματα. Πίσω δηλαδή μόνο από τον Μπακαμπού του Ολυμπιακού, που μέτρησε ένα παραπάνω (σ.σ. 13). Την ίδια στιγμή, ο Καρέλης είναι ο ποδοσφαιριστής στη Super League που χρειάζεται τις λιγότερες τελικές προσπάθειες για να βρει δίχτυα, σκοράροντας ειδικότερα ανά 2,8 φάσεις που εκτελεί. Ήδη, το όνομα του Νίκου Καρέλη έχει μπει για τα καλά ξανά στο "μπλοκάκι" των μεγάλων της Ελλάδας. Ο 30χρονος φορ διανύει τη δεύτερη καλύτερη ποδοσφαιρικά περίοδο της καριέρας του, μετά τα χρόνια του στον Παναθηναϊκό. Ταυτόχρονα, το γεγονός ότι έχει παραστάσεις από μεγάλα κλαμπ όπως ακριβώς συνιστούν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ (σ.σ. με τον Δικέφαλο του Βορρά πανηγύρισε μάλιστα και το πρωτάθλημα του 2019), τον καθιστούν ακόμα πιο θελκτική επιλογή. Πέρσι ο Άρης ήταν που τον κοίταξε έντονα, φέτος ποιος;

 
Γκαετάν Ρομπάιγ (Ατρόμητος)

Μπορεί ο Ατρόμητος να μην κατάφερε να πετύχει το στόχο εισόδου στα πλέι όφ, ωστόσο από την περσινή καταστροφική χρονιά που η ομάδα πάλευε για την κατηγορία, φέτος έκανε εμφανή βήματα μπροστά. Και ένας από τους βασικούς λόγους που συντέλεσαν σε αυτό, ήταν ο Γκαετάν Ρομπάιγ. Ο 29χρονος Γάλλος εξτρέμ ήρθε στο Περιστέρι ως ελεύθερος από τη Λανς και άμεσα, έδειξε ότι είναι παίκτης-πολυτέλεια για ομάδες της δεύτερης βαθμίδας του πρωταθλήματος. Η ολοκλήρωση της σεζόν τον βρήκε να μετρά 4 γκολ και 3 ασίστ σε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Ατρόμητο να αισθάνεται πιο... ήσυχος που το συμβόλαιό του εκπνέει το 2024.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags