Facebook Pixel Μπακαμπού: «Δικαιωμένος από την επιλογή του Ολυμπιακού»
| 2023-03-22 08:52:00

Aτακάρα Μπακαμπού για Ολυμπιακό - Τι είπε για τη μεταγραφή του - "Χαρούμενος γιατί..."

Sportdog Team
Aτακάρα Μπακαμπού για Ολυμπιακό - Τι είπε για τη μεταγραφή του - "Χαρούμενος γιατί..."

Στην απόφασή του να αφήσει τη Μαρσέιγ για τον Ολυμπιακό και την επιστροφή του στην εθνική του Κονγκό αναφέρθηκε ο Σεντρίκ Μπακαμπού.

Ολυμπιακός: Στην εθνική του Κονγκό ενσωματώθηκε ο Σεντρίκ Μπακαμπού και μίλησε στο γαλλικό Canal+ για την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά και τις εξαιρετικές επιδόσεις του με τον Ολυμπιακό, όντας πρώτος σκόρερ με 14 γκολ. 

Μιλώντας για τους λόγους που άφησε το Σαμπιονά για τον Ολυμπιακό, ο έμπειρος φορ εξήγησε: «Τι δεν λειτούργησε στη Μαρσέιγ; Νομίζω ότι ήταν το τάιμινγκ τέτοιο που δεν μπορούσα να παίξω. Όταν έφτασα στη Μασσαλία, δεν ήμουν σε κορυφαία φόρμα. Η Μαρσέιγ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, δεν υπάρχει απαραίτητα χρόνος προσαρμογής, πρέπει να ανταποκριθείς άμεσα και αυτό είναι όλο… Μπροστά μας είχαμε μια μεγάλη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Οπότε έπρεπε να πάρουμε αποφάσεις, τόσο εγώ όσο και η ομάδα. 

Μίλησα με τη διοίκηση και νομίζω ότι ήταν καλύτερο για εμένα να φύγω. Είναι μια επιλογή που νιώθω ότι με δικαίωσε. Σήμερα είμαι χαρούμενος γιατί έχω βρει τα πατήματά μου. Οπότε δεν υπάρχουν τύψεις που έφυγα από τη Μαρσέιγ. Θεωρώ ότι από αυτή την υπόθεση είναι όλοι κερδισμένοι. Εγώ πάω καλά στον Ολυμπιακό και η Μαρσέιγ πάει επίσης καλά τη φετινή χρονιά κι αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί»

Ο Μπακαμπού αναφέρθηκε και στην περίοδο που χρειαζόταν να βοηθά την εθνική αλλά δεν είχε καν ομάδα και σημείωσε πως ο Ντεσάμπρ τον έπεισε για το νέο project: «Θέλω να του προσφέρω τα καλύτερα δυνατά 'όπλα' για να πετύχει τους στόχους του. Είχα βάλει την παρουσία μου στην Εθνική σε... παύση και είχα τον χρόνο να σκεφτώ. Αποφάσισα πως πρέπει να βοηθήσω την ομάδα μου και τη χώρα μου διότι το έχει ανάγκη και έχουμε όλοι ανάγκη.

Είχα φτάσει σε ένα σημείο στην καριέρα μου που δεν είχα ομάδα και έπρεπε να βάλω ένα stop και να βάλω τα πράγματα σε μία σειρά. Το πιο σημαντικό δεν είμαι εγώ, ο Μπακαμπού αλλά η ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags