Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν ήταν μόνο με την ΑΕΚ - Οι υπόλοιπες φορές που ο ΠΑΟ υπέστη διαιτητικά "εγκλήματα"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-23 12:36:00

Δεν ήταν μόνο με την ΑΕΚ - Οι υπόλοιπες φορές που ο ΠΑΟ υπέστη διαιτητικά "εγκλήματα"!

Sportdog Team
Δεν ήταν μόνο με την ΑΕΚ - Οι υπόλοιπες φορές που ο ΠΑΟ υπέστη διαιτητικά "εγκλήματα"!

Με την ΑΕΚ στην OPAP Arena δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος, που ο Παναθηναϊκός υπέστη την κακή (εις βάρος του πάντα) συμπεριφορά των διαιτητών. Το Sportdog θυμίζει και τις άλλες ανάλογες περιπτώσεις.

Κατά κοινή ομολογία, αυτά που είδαμε στην OPAP Arena έχουμε χρόνια να τα δούμε. Σε οποιοδήποτε ματς και σε οποιοδήποτε γήπεδο. Ένας διαιτητής κλόουν από το Μαυροβούνιο, αποφάσισε να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα. Η δουλειά βέβαια δεν πέτυχε στο απόλυτο, καθώς με όσο σπρώξιμο κι αν είχε η ΑΕΚ δεν κατάφερε όχι να κερδίσει, αλλά ούτε και να απειλήσει ουσιαστικά μετά το πρώτο ημίχρονο και τη μεγάλη ευκαιρία του Ρότα.

Από που να ξεκινήσει κανείς; Από το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτι του Χατζισαφί για χέρι μες στην περιοχή; Από την αποβολή που χαρίστηκε στον Άμραμπατ όχι μία, αλλά δύο φορές; Κι αν την πρώτη φορά στο μαρκάρισμα του Χουάνκαρ λες "ας πάει στο καλό", τη δεύτερη φορά ποια ήταν η δικαιολογία του Νταμπάνοβιτς; Ο εξτρέμ της Ένωσης απλώνει ΘΕΛΗΜΕΝΑ το χέρι του για να σταματήσει το γρήγορο βολέ του Μπρινιόλι, αλλά ο Μαυροβούνιος γελωτοποιός έκανε πως δεν έβλεπε. Και φυσικά, στο ημίχρονο ο Ματίας Αλμέιδα είπε "ευχαριστώ" στο δώρο του διαιτητή, αλλάζοντας τον Άμραμπατ με τον Τσούμπερ.

Κι εκεί που λες ότι τα έχεις δει όλα, έρχεται η φάση του 90+10'. Ο Νταμπάνοβιτς αγνοεί το επιθετικό φάουλ του Σιμάνσκι πάνω στον Κώτσιρα, ο Παλάσιος βρίσκει καθαρά την μπάλα, ο Αραούχο τον κλωτσάει, ωστόσο αυτός ο τύπος δίνει αρχικά πέναλτι! Κι όμως αν δεν υπήρχε το VAR, η αλλοίωση του Μαυροβούνιου θα είχε ολοκληρωθεί. 

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που ο Παναθηναϊκός υφίσταται την κακή (εις βάρος του πάντα) συμπεριφορά των διαιτητών. Το ίδιο είχε συμβεί στη Λαμία, όταν ο ρέφερι Φωτιάς άφησε τότε ατιμώρητο το αντιαθλητικό παιχνίδι της Λαμίας, με τον Παναθηναϊκό να μετρά σ' αυτό το παιχνίδι τρεις αναγκαστικές αλλαγές από τραυματισμούς!

Και στο ματς με τον Άρη στη Λεωφόρο υπήρξε απόπειρα αλλοίωσης, καθώς με το σκορ στο 0-0 είχε ακυρωθεί καθαρό γκολ του Μπερνάρ για δήθεν επιθετικό φάουλ του Βέρμπιτς στον Ετέμπο. Μπορεί στις καθυστερήσεις ο Σπόραρ να λύτρωσε το Τριφύλλι, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη στάση των διαιτητών στη συνάντηση.

Τελευταία χρονικά πριν την ΑΕΚ, η αναμέτρηση με τον Βόλο επίσης στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα. Εκεί όπου αποδείχθηκε, πως οι Φωτιάδες (ξανά) και οι Σιδηρόπουλοι όχι απλά δεν κάνουν, αλλά είναι επικίνδυνοι για το άθλημα. Το ότι κρατούν σφυρίχτρα και κάθονται στο VAR, συνιστά την απόλυτη αποτυχία όσων τους επιλέγουν και τους ορίζουν κιόλας. Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Παλάσιος στο πρώτο ημίχρονο θα το έδινε και ο Αχιλλέας Μπέος, σε μία ακόμη απόπειρα να στερηθούν στον Παναθηναϊκό πράγματα που αξίζει στο γήπεδο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags