Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Πυρηνικά όπλα" στα χέρια του Μίτσελ! Η συνύπαρξη Φορτούνη-Χάμες φέρνει τα πάνω κάτω στο πρωτάθλημα
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-23 10:07:00

"Πυρηνικά όπλα" στα χέρια του Μίτσελ! Η συνύπαρξη Φορτούνη-Χάμες φέρνει τα πάνω κάτω στο πρωτάθλημα

Sportdog Team
"Πυρηνικά όπλα" στα χέρια του Μίτσελ! Η συνύπαρξη Φορτούνη-Χάμες φέρνει τα πάνω κάτω στο πρωτάθλημα

Οι δύο ποδοσφαιριστές μοιάζουν να... δένουν στην "ερυθρόλευκη" ενδεκάδα, κάτι που αλλάζει τα πλάνα του Μίτσελ εν όψει της συνέχειας των πλέι οφ.

Σε συνεχή ανοδική πορεία βρίσκεται εδώ και μήνες ο Ολυμπιακός, η οποία κορυφώθηκε με τη νίκη (1-3) επί της ΑΕΚ μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια και συνεχίστηκε και με την άνετη νίκη επί του Βόλου (0-3) στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League.

Στο τελευταίο παιχνίδι του Πανθεσσαλικού οι Ερυθρόλευκοι έβγαλαν πολλούς πρωταγωνιστές (βλέπε Κασάμι), με τον Μίτσελ να έχει μαζί στην ενδεκάδα τα δύο "δεκάρια" του, Φορτούνη και Χάμες Ροντρίγκες.

 

Οι δυο τους φάνηκε να συνυπήρξαν ιδανικά για μεγάλο διάστημα, καταγράφοντας μάλιστα και 12 συνδυασμούς (σύμφωνα με τον "Κόκκινο Πρωταθλητή"), δείχνοντας να "δένουν" σε αυτό το σχήμα που επιλέγει ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού.

Η κοινή παρουσία και το "δέσιμο" των δύο συγκεκριμένων παικτών στην ενδεκάδα μπορεί να αποτελέσει μεγάλο συν για τους Πειραιώτες εν όψει της δύσκολης συνέχειας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, αλλάζοντας πολλά από τα πλάνα του Μίτσελ, που θα κάνει ό,τι μπορεί για να χωράει και τους δύο στο βασικό σχήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απογοήτευση για το μεγάλο πρότζεκτ στον Ολυμπιακό - Δεν τον… βλέπει ο Μίτσελ - Ψάχνει ήδη για ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags