Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Περιμένει παίκτη "αποκάλυψη" στα επόμενα ματς ο Γιοβάνοβιτς - Άλλος άνθρωπος στις προπονήσεις!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-23 13:18:00

Περιμένει παίκτη "αποκάλυψη" στα επόμενα ματς ο Γιοβάνοβιτς - Άλλος άνθρωπος στις προπονήσεις!

Sportdog Team
Περιμένει παίκτη "αποκάλυψη" στα επόμενα ματς ο Γιοβάνοβιτς - Άλλος άνθρωπος στις προπονήσεις!

Ο Σέρβος τεχνικός των Πράσινων περιμένει την "αναγέννηση" ενός συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή του.

Ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό, μετά τα… ευχάριστα νέα από τον Δημήτρη Κουρμπέλη, είναι να επιστρέψουν υγιείς και οι υπόλοιποι διεθνείς, όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Υπάρχει μια αγωνία για τους διεθνείς στον Παναθηναϊκό. Ο Κουρμπέλης είχε κάνει τρομερές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα αλλά ήταν επιβαρυμένος και είχε βγει με την ΑΕΚ για αυτό τον λόγο. Ο Γιοβάνοβιτς ήξερε τις μετρήσεις που είχαν γίνει και πολλές φορές λέμε ότι εμείς δεν γνωρίζουμε πράγματα. Ευτυχώς οι πρώτες ενδείξεις είναι καθησυχαστικές.

Το επόμενο θέμα στον Παναθηναϊκό είναι ο Σπόραρ. Στο ματς με τον Ατρόμητο ήταν 11άδα αλλά δεν έπαιξε λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό, ενώ έμεινε εκτός αποστολής στο ντέρμπι. Το σωστό είναι να μην παίξει σήμερα και με την Σλοβενία, αλλά είναι θέμα και της ομάδας και του παίκτη. Από εκεί και πέρα, το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό είναι να γυρίσουν άπαντες υγιείς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι υπάρχει πίστη στο Τριφύλλι για τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς, καθώς πηγαίνει καλά στις προπονήσεις και περιμένουν ότι ένα «μεγάλο» ματς στα playoffs θα το κάνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ήταν μόνο με την ΑΕΚ - Οι υπόλοιπες φορές που ο ΠΑΟ υπέστη διαιτητικά "εγκλήματα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags