Facebook Pixel Μάρκους Μπεργκ: Προκαλεί νοσταλγία στους Παναθηναϊκούς ο Μπεργκ - Ποια στιγμή του ξεχωρίζει με το Τριφύλλι!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-23 14:25:00

Προκαλεί νοσταλγία στους Παναθηναϊκούς ο Μπεργκ - Ποια στιγμή του ξεχωρίζει με το Τριφύλλι!

Sportdog Team
Προκαλεί νοσταλγία στους Παναθηναϊκούς ο Μπεργκ - Ποια στιγμή του ξεχωρίζει με το Τριφύλλι!

Ο Σουηδός επιθετικός μίλησε για τις αναμνήσεις του από τον Παναθηναϊκό και ξεχώρισε μια συγκεκριμένη στιγμή από την καριέρα του με τα πράσινα.

Μάρκους Μπεργκ: Ο 36χρονος επιθετικός, ο οποίος πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα της Γκέτεμποργκ, παραχώρησε δηλώσεις σε σουηδικό Μέσο και αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό, αλλά και στο χατ-τρικ που έκανε στον τελικό του Κυπέλλου το 2014 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Ξεχωριστή στιγμή για μένα, αλλά και για όλους στον Παναθηναϊκό o τελικός του Κυπέλλου το 2014. Ήταν μια φανταστική βραδιά σε ένα κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο στον τελικό με τον ΠΑΟΚ. Ευτυχώς παίξαμε εξαιρετικά και κερδίσαμε 4-1.

Πέτυχα χατ-τρικ σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Ήταν ίσως ένα από τα καλύτερα που αγωνίστηκα ποτέ. Έχω φανταστικές αναμνήσεις που χαίρομαι όταν κοιτάζω πίσω, γιατί το να κατακτήσουμε αυτό τον τον τίτλο ως ομάδα, αλλά και ως ατομική εμφάνιση είναι κάτι σαν όνειρο», ήταν τα λόγια του.

 

Παράλληλα, ρωτήθηκε και για το αν τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί στο μέλλον με την προπονητική, αφήνοντας ανοικτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ ανάφερε και τους καλύτερους συμπαίκτες και δυσκολότερους αντιπάλους που είχε ποτέ.

«Θα προσπαθήσω να παίζω όσο περισσότερο μπορώ, μέχρι το σώμα μου να με σταματήσει. Έπειτα θα δούμε τι θα γίνει. Νομίζω πως θα ακολουθήσω μαθήματα προπονητικής στο μέλλον.

Οι καλύτεροι παίκτες με τους οποίους έπαιξα μαζί είναι οι Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Φαν Νίστελροϊ, Ζε Ρομπέρτο και Μάικλ Εσιέν. Όλοι τους παίκτες παγκόσμιας κλάση και αξιοσέβαστοι. Σε ότι αφορά τους δυσκολότερους αντιπάλους, θα έλεγα τους Σέρχιο Ράμος και Φαν Ντάικ. Δύο απίστευτοι αμυντικοί με σπουδαία καριέρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ήταν μόνο με την ΑΕΚ - Οι υπόλοιπες φορές που ο ΠΑΟ υπέστη διαιτητικά "εγκλήματα"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags