Facebook Pixel Άρης: Ξεκίνησε το... σαφάρι στον Άρη ενόψει μεταγραφών - Ταξίδια με... νόημα από Παλικούτσα
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-23 19:26:00

Ξεκίνησε το... σαφάρι στον Άρη ενόψει μεταγραφών - Ταξίδια με... νόημα από Παλίκουτσα

Sportdog Team
Ξεκίνησε το... σαφάρι στον Άρη ενόψει μεταγραφών - Ταξίδια με... νόημα από Παλίκουτσα

Τις προηγούμενες ημέρες ο Ρόμπερτ Παλικούτσα βρέθηκε στο Λονδίνο, συμμετέχοντας στο TransferRoom, που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Τσέλσι.

 

Άρης: Τις προηγούμενες ημέρες ο Ρόμπερτ Παλικούτσα βρέθηκε στο Λονδίνο, συμμετέχοντας στο TransferRoom, που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Τσέλσι. Εκεί είχε επαφές, με φόντο τον καλοκαιρινό σχεδιασμό του Άρη, σε μεταγραφικό επίπεδο. Κάτι που θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής των Κιτρινόμαυρων, αναχώρησε από το Λονδίνο, μιας και ολοκληρώθηκε το μεγάλο μεταγραφικό event, ωστόσο στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα. Κι αυτό διότι, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κάνει 2-3 ταξίδια ακόμη στην Ευρώπη, στο πλαίσιο του μεταγραφικού προγραμματισμού ενόψει της νέας σεζόν. Ο Παλίκουτσα, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής, ώστε να κάνει την απαραίτητη προεργασία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο ακριβό ρόστερ επί Γιαννακόπουλου στον ΠΑΟ - Αυτό θα είναι το μπάτζετ - Παίκτες από το "πάνω ράφι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags