Facebook Pixel Αργεντινή: Ετοιμάζεται τρελό πάρτι στην Αργεντινή - Οι οπαδοί κυνηγούν το πούλμαν στους δρόμους! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-03-23 20:42:00

Ετοιμάζεται τρελό πάρτι στην Αργεντινή - Οι οπαδοί κυνηγούν το πούλμαν στους δρόμους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ετοιμάζεται τρελό πάρτι στην Αργεντινή - Οι οπαδοί κυνηγούν το πούλμαν στους δρόμους! (ΒΙΝΤΕΟ)

H Αλμπισελέστε θα υποδεχθεί τα ξημερώματα (24/3, 01:30) τον Παναμά και θα γιορτάσει με τον κόσμο της την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου πριν λίγους μήνες.

Αργεντινή: Μπορεί να έχουν περάσει περίπου τρεις μήνες από τη στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι και η... παρέα του σήκωσε στον ουρανό του Κατάρ το Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως η γιορτή θα γίνει τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/3) στο φιλικό κόντρα στον Παναμα, με το Μονουμεντάλ να είναι... κατάμεστο αφού έχουν εξαντληθεί και τα 63.000 εισιτήρια που ήταν διαθέσιμα.

Το πάρτι θα ξεκινήσει πέντε ώρες πριν από τον αγώνα και θα περιλαμβάνει μουσική, χορό, ταινία, αλλά και τη φιέστα για το Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 15:30 και στις 16:15 ο Dj Fer Palacio αρχίσει το... πάρτι, ενώ στις 17:25 θα προβληθεί η ταινία για την ιστορία της κατάκτησης του Μουντιάλ από την Αργεντινή, στις 18:00 το συγκρότημα Los Totora θα ανέβει στη σκηνή για να κάνει τους πάντες να χορέψουν με τις επιτυχίες τους, ενώ 40 λεπτά μετά ο Fer Palacio θα επιστρέψει για να συνεχίσει να ζεσταίνει την ατμόσφαιρα, με τους La Ty la M να αναλαμβάνουν τις μουσικές επιλογές από τις 18:55 και λίγο πριν τη σέντρα ο Ariel Ardit θα εμφανιστεί στο γήπεδο για τον εθνικό ύμνο της χώρας.

Η... τρέλα των Αργεντίνων για τους παγκόσμιους πρωταθλητές ξεκίνησε από νωρίς, καθώς χιλιάδες οπαδοί βγήκαν στους δρόμους και κυνηγούσαν το πούλμαν της ομάδας στο Μπουένος Άιρες!

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο ακριβό ρόστερ επί Γιαννακόπουλου στον ΠΑΟ - Αυτό θα είναι το μπάτζετ - Παίκτες από το "πάνω ράφι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags