Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: "Χοντρό" θέμα στην Μπαρτσελόνα - Πρέπει να πουλήσει παίκτες λόγω FFP - Ποιοι φεύγουν το καλοκαίρι
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-24 12:26:00

"Χοντρό" θέμα στην Μπαρτσελόνα - Πρέπει να πουλήσει παίκτες λόγω FFP - Ποιοι φεύγουν το καλοκαίρι

Sportdog Team
"Χοντρό" θέμα στην Μπαρτσελόνα - Πρέπει να πουλήσει παίκτες λόγω FFP - Ποιοι φεύγουν το καλοκαίρι

Δημοσίευμα... φωτιά από την Ισπανία που αναφέρει πως οι Μπλαουγκράνα είναι υποχρεωμένοι το προσεχές καλοκαίρι να πουλήσουν τουλάχιστον τέσσερις παίκτες για να μην έχουν ζητήματα με το Financial Fair Play. 

Μπαρτσελόνα: Σοβαρό ζήτημα φαίνεται ότι υπάρχει στους Μπλαουγκράνα, καθώς όπως αναφέρει ρεπορτάζ της AS, οι Καταλανοί το προσεχές καλοκαίρι είναι αναγκασμένοι να πουλήσουν τέσσερις ποδοσφαιριστές λόγω του Financial Fair Play με τους Ερικ Γκαρθία, ειδικά αν ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Ινίγκο Μαρτίνεθ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά και Πάμπλο Τόρε να είναι οι πρώτοι, με τον τελευταίο πάντως να υπάρχει περίπτωση να μείνει αν ο Σέρχιο Μπούσκετς δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει τον Ιούλιο.

Παράλληλα παρελθόν από τη Μπαρτσελόνα είναι πιθανό να αποτελέσουν τόσο ο Άνσου Φάτι, αφού θεωρείται ότι μπορεί να φέρει χρήματα στα ταμεία της ομάδας, όσο και ο Φεράν Τόρες, ο οποίος δεν έχει ικανοποιήσει τις προσδοκίες που υπήρχαν στο πρόσωπό του, όταν έγινε μεταγραφή από τη Μάντσεστερ Σίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο ακριβό ρόστερ επί Γιαννακόπουλου στον ΠΑΟ - Αυτό θα είναι το μπάτζετ - Παίκτες από το "πάνω ράφι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags