Facebook Pixel Γιάννης Κωνσταντέλιας: Παράνοια σε τοπ ομάδα με Κωνσταντέλια - Έφτιαξαν βίντεο γιατί πρέπει να αποκτηθεί άμεσα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-24 10:28:00

Παράνοια σε τοπ ομάδα με Κωνσταντέλια - Έφτιαξαν βίντεο γιατί πρέπει να αποκτηθεί άμεσα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Παράνοια σε τοπ ομάδα με Κωνσταντέλια - Έφτιαξαν βίντεο γιατί πρέπει να αποκτηθεί άμεσα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι εμφανίσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ έχουν κάνει πολλές ομάδες του εξωτερικού να τον παρακολουθούν ενόψει καλοκαιριού και μάλιστα κάποιοι έφτιαξαν και βίντεο για τους λόγους που πρέπει να αποκτηθεί.

Μίλαν: Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει πραγματοποιήσει εκπληκτικές εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά κάτι που έχει κάνει αρκετές ομάδες από το εξωτερικό να τον παρακολουθούν χωρίς κανείς να μην αποκλείει να υπάρχουν προτάσεις το προσεχές καλοκαίρι.

Μάλιστα μια από αυτές και συγκεκριμένα η Μίλαν έχει παρακολουθήσει πολλές φορές τον νεαρό ποδοσφαιριστή από κοντά, με τα ιταλικά Μέσα να έχουν προχωρήσει αρκετά το θέμα και φίλους των Ροσονέρι να φτιάχνουν βίντεο για τους λόγους που πρέπει να γίνει η μεταγραφή και μάλιστα άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο ακριβό ρόστερ επί Γιαννακόπουλου στον ΠΑΟ - Αυτό θα είναι το μπάτζετ - Παίκτες από το "πάνω ράφι"!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags