Facebook Pixel Νίκος Μαχλάς: Φοβερές ατάκες Μαχλά για Κωνσταντέλια - Αυτόν τον παίκτη του θυμίζει - Τι είπε για την Εθνική
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-24 12:41:00

Φοβερές ατάκες Μαχλά για Κωνσταντέλια - Αυτόν τον παίκτη του θυμίζει - Τι είπε για την Εθνική

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Μαχλά για Κωνσταντέλια - Αυτόν τον παίκτη του θυμίζει - Τι είπε για την Εθνική

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής που αναφέρθηκε τόσο στον νεαρό παίκτη του ΠΑΟΚ, όσο και στην προσπάθεια της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2024.

Νίκος Μαχλάς: Για την Εθνική Ομάδα και την ύπαρξη πολλών πακτών με επιθετικά χαρακτηριστικά μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής  στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» εκθειάζοντας το ταλέντο του Γιάννη Κωνσταντέλια. 

Για την παρουσία των 10αριών: «Δεν ξέρω τι θέλει να κάνει αλλά ελπίζω να έχει αποτέλεσμα. Το μυαλό του δεν είναι στο ματς με το Γιβραλτάρ αλλά θέλει να κάνει δοκιμές για να δει τι θα του πετύχει. Καλό κάνει και πειραματίζεται. Υπάρχει ποιότητα και είναι σημαντικό».

Αν κόστισε η μη υπαρξη επιθετικογενών παικτών τόσα χρόνια: «Ήταν γενικό θέμα ποιότητας και ποιος παίζει ή όχι. Την τελευταία πενταετία υπάρχουν πολλοί παίκτες και είναι θετικό. Ο Φαν Σχιπ έφερε παίκτες που δεν ξέραμε καθόλου όπως ο Παυλίδης και Χατζηδιάκος. Η Εθνική εξελίσσεται. Έχουμε καλή άμυνα αλλά σημαντικό ρόλο θα παίξει η οργάνωση και τα γκολ».

Για τους επιθετικογενείς παίκτες της Εθνικής: «Ο Μπακασέτας είναι το κλειδί για τη μετάβαση στη νέα εποχή. Ξεκλείδωσε σε πολλά ματς την Εθνική. Ο Φορτούνης γεννήθηκε με αυτό το ταλέντο, όπως και ο Κωνσταντέλιας. Μοιάζει με τον Ντε Γιονγκ ο Κωνσταντέλιας, μπορεί να κατεβάσει τη μπάλα, να γυρίσω πίσω, να πλαισιώσει τον επιθετικό και να σκοράρει. Για αυτό έχει ξεχωρίσει. Οι άλλοι είναι έτοιμοι και έχουν εμπειρίες. Κόντρα στο Γιβραλτάρ πρέπει να παίξει επιθετικά και να δοκιμάσει πράγματα».

Για το αν θα έπαιζε επιθετικά με τους αντιπάλους: «Είναι ρίσκο να παίξει επιθετικά με τις άλλες ομάδες. Δεν ξέρω πραγματικά. Αν το καταφέρουμε θα σημαίνει ότι έχουμε φτάσει στο επίπεδο του. Αν το κάνει θα σημαίνει ότι εμπιστεύεται τους παίκτες του. Ο Πογιέτ δεν είναι τέτοιος άνθρωπος, ο Φαν Σχιπ ίσως το έκανε».

Για το ποιο σύστημα ταιριάζει στην Εθνική: «Ανάλογα με τον αντίπαλο θα παρατάξει και το σύστημα. Έχουμε καλούς παίκτες. Ο Παυλίδης είναι εξαιρετικό φορ, κάνει τα πάντα. Είναι σούπερ παίκτης. Είναι πολυτέλεια να έχουμε τέτοιους παίκτες. Μπορούμε το βήμα παραπάνω», είπε ο Νίκος Μαχλάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο ακριβό ρόστερ επί Γιαννακόπουλου στον ΠΑΟ - Αυτό θα είναι το μπάτζετ - Παίκτες από το "πάνω ράφι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags