Facebook Pixel Άρης - Θοδωρής Καρυπίδης: Αμερική για τεράστιο deal ο Καρυπίδης - Απογειώνει τον Άρη - Χρήματα από πρόεδρο ελληνικής ομάδας!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-24 10:00:00

Αμερική για τεράστιο deal ο Καρυπίδης - Απογειώνει τον Άρη - Χρήματα από πρόεδρο ελληνικής ομάδας!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αμερική για τεράστιο deal ο Καρυπίδης - Απογειώνει τον Άρη - Χρήματα από πρόεδρο ελληνικής ομάδας!

Αυτή είναι η μεγάλη συμφωνία που κυνηγάει στις ΗΠΑ ο ιδιοκτήτης των Κίτρινων και ευελπιστεί πως θα επιστρέψει πίσω με ένα συμβόλαιο, που θα αλλάξει την ιστορία του συλλόγου. Οι πληροφορίες για το νέο ταξίδι και οι 300.000 ευρώ από "αφεντικό" ιστορικού συλλόγου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Άρης - Θεόδωρος Καρυπίδης: Στην Αμερική βρίσκεται, ξανά, τις τελευταίες ημέρες ο ισχυρός άνδρας τού Άρη αλλά όχι για να πουλήσει τις μετοχές της ΠΑΕ, όπως έχουν βιαστεί κάποιοι να γράψουν. Ο Καρυπίδης πηγαίνει για τις δικές του δουλειές στις ΗΠΑ καθώς η πληροφορία από το οικονομικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι έχει παρατήσει την αγορά τής Κίνας και ψάχνει για επενδυτή στην Αμερική.

Ο Καρυπίδης ψάχνει να βρει επενδυτή για το νέο γήπεδο του Άρη, αν καταφέρει να βρει επενδυτή για να γίνει νέο γήπεδο, καθώς η περίπτωση του Νικόλα Τριμμάτη που εμφανίστηκε ως εγγυητής για τη δημιουργία τού νέου σπιτιού της ομάδας, αποδείχθηκε... άνθρακες ως θησαυρός.

Μπορεί ο Τύπος στην Ελλάδα να τον παρουσίασε ως έναν από τoυς ισχυρότερους επιχειρηματίες στη Βρετανία, με συμφωνίες που προκαλούν ίλιγγο στην αγορά των ακινήτων, καθώς ξεπερνούν τα δύο δισεκατομμύρια λίρες (-τον αποκαλούν μεγιστάνα του βρετανικού real estate και προσωπικό φίλο του Μπόρις Τζόνσον), αλλά οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι έχει κλείσει ακόμα και την εταιρία του στην Αγγλία.

Στον Άρη ήθελαν να αξιοποιήσουν την έκταση του ΟΑΕΔ, ύψους 170 στρεμμάτων, στην περιοχή του αεροδρομίου (πίσω από το εμπορικό κέντρο Cosmos), για να φτιάξουν το νέο γήπεδο. Που θα βοηθούσε και τον Ερασιτέχνη αλλά και τα τμήματα υποδομής της ομάδας, ενώ θα υπήρχε και εμπορικό κέντρο, κατοικίες κ.λπ. που θα έδιναν έσοδα στην ΠΑΕ.

Για να μην τα πολυλογούμε σήμερα Τριμμάτης δεν υπάρχει πουθενά, με τον Καρυπίδη να ψάχνει στην Αμερική κάποιον... μπρούκλη για να γίνει υποστηρικτικός στο γήπεδο. Αν μπορεί να βρεθεί προοπτική για να βρεθεί λύση και για την ΠΑΕ, θα είναι εξαιρετικό. Αλλά, για την ώρα, ο Θοδωρής Καρυπίδης θέλει ο Άρης να αποκτήσει άμεσα νέο γήπεδο.

Να κάνουμε και μια αποκάλυψη, που δείχνει πόσο καλός είναι στο ψηστήρι ο Καρυπίδης και γιατί επιλέγει την Αμερική για τα ταξίδια του; Πόσοι γνωρίζουν ότι ο Τομ Παπαδόπουλος τού είχε δώσει χορηγία ύψους 300.000 ευρώ, πριν εμπλακεί με τον Ηρακλή. Μάλιστα, υπήρχε επαφή για να βρεθεί στη μετοχική σύνθεση του Άρη ο Τ. Παπαδόπουλος, αν και δεν είναι κάποιος επιχειρηματίας τεράστιας εμβέλειας.

Θα μπορούσε να βρεθεί ένας ακόμα Τομ Παπαδόπουλος σήμερα; Αυτό ψάχνει ο Καρυπίδης και μένει να δούμε αν θα καταφέρει να βρει κάτι...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μαρινάκη για Έλληνα του Ολυμπιακού - Όλα τούμπα στο Λιμάνι - Σκάει μεγάλη πώληση στον ΠΑΟ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags