Facebook Pixel Αντώνης Νικοπολίδης: Ποιο το κέρδος της Εθνικής κόντρα σε Γαλλία, Ολλανδία - Ατάκες Νικοπολίδη για τους νεαρούς παίκτες (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-24 18:27:00

Ποιο το κέρδος της Εθνικής κόντρα σε Γαλλία, Ολλανδία - Ατάκες Νικοπολίδη για τους νεαρούς παίκτες (vid)

Sportdog Team
Ποιο το κέρδος της Εθνικής κόντρα σε Γαλλία, Ολλανδία - Ατάκες Νικοπολίδη για τους νεαρούς παίκτες (vid)

Ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας έκανε δηλώσεις για την προσπάθεια της Γαλανόλευκης ενόψει των προκριματικών του Euro 2024, με τον ίδιο να είναι αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας.

Αντώνης Νικοπολίδης: Δηλώσεις στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 έκανε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας ενόψει της έναρξης των προκριματικών του Euro 2024, τονίζοντας ότι ακόμα κι αν δεν έρθει η πρόκριση η Εθνική ομάδα μπορεί να κερδίσει πολλά αντιμετωπίζοντας Γαλλία και Ολλανδία. 

«Γενικά ως λαός είμαστε λίγο υπερβολικοί και όταν παίρνουμε καλά αποτελέσματα έχουμε υπερβολικές προσδοκίες. Όμως κάναμε μια καλή πορεία στο Nations League και όσο δύσκολος κι αν είναι ένας όμιλος με Γαλλία και Ολλανδία, έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε πράγματα και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Κι ακόμη κι αν δεν τα καταφέρουμε, θα αποκτήσουμε από αυτή τη διαδικασία εμπειρίες για να πάμε να προκριθούμε μέσω του Nations League. Είναι μια νέα Εθνική ομάδα, μπορεί να χτίσει πράγματα και να δει μέχρι πού μπορεί να φτάσει.

Εμφανίστηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα κάποιοι νεαροί παίκτες που μας γεμίζουν αισιοδοξία. Όμως όλα αυτά τα παιδιά χρειάζονται εμπειρίες και θα δοκιμαστούν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια οι ομάδες μας δεν κάνουν κάτι σοβαρό στην Ευρώπη. Αν πάρουν εμπειρίες μέσα από υψηλό επίπεδο ανταγωνισμό, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι. Εγώ όταν έπαιξα στο Euro 2024 είχα πολλές συμμετοχές στο Champions League, το ίδιο και άλλα παιδιά».

Όσο για την αποψινή πρεμιέρα απέναντι στο Γιβραλτάρ; «Πάντα έχει τη δυσκολία της η αρχή σε μια προκριματική φάση. Είμαστε σαφώς πιο ποιοτική ομάδα, έχουμε μια καλή συνέχεια από το Nations League και πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουμε. Σε αυτή τη διαδικασία σημασία έχουν οι βαθμοί», είπε ο Αντώνης Νικοπολίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος Έλληνας που υπογράφει στον ΠΑΟ - Απόφαση για Παπαγιάννη - Διπλό "χουνέρι" από Σικάγο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags