Facebook Pixel Γκεόργκε Χάτζι: Τρομερή αποθέωση Χάτζι για Λουτσέκσου - Απίστευτες ατάκες για όσα έχει κάνει στον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-25 01:14:00

Τρομερή αποθέωση Χάτζι για Λουτσέκσου - Απίστευτες ατάκες για όσα έχει κάνει στον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρομερή αποθέωση Χάτζι για Λουτσέκσου - Απίστευτες ατάκες για όσα έχει κάνει στον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου στη Ρουμανία και προπονητής της Φαρούλ μίλησε στις κάμερες ενόψει του φιλικού με τον Δικέφαλο του Βορρά αναφερόμενος με τα καλύτερα λόγια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Γκεόργκε Χάτζι: Στην Θεσσαλονίκη είναι η αποστολή της Φαρούλ ενόψει του φιλικού του Σαββάτου (25/3) κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, και τον θρύλο του ρουμάνικου ποδοσφαίρου να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι στην Θεσσαλονίκη. Δέχθηκα με χαρά την πρόσκληση του Ραζβάν. Θα είναι ένα φιλικό εμπειρίας για εμάς. Χρειαζόμασταν ένα δυνατό εκτός έδρας τεστ και ο ΠΑΟΚ είναι μια ισχυρή και υπολογίσιμη ομάδα.

Ο Μιρτσέα ήταν ένας σπουδαίος παίκτης, έπαιξε στο υψηλότερο επίπεδο και ως προπονητής έχει κερδίσει πολλά πράγματα. Ο Ραζβάν δείχνει να βαδίζει στο μονοπάτι του, έχει πολλές επιτυχίες και πολλές εμπειρίες και πιστεύω ότι έχει κάνει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ χαρούμενους. 

Τον Ραζβάν πρέπει να ρωτήσετε για το που είναι ικανός να φτάσει ο ΠΑΟΚ. Έχει κατακτήσει ήδη τα πάντα με την ομάδα. Όσο για την ομάδα μου; Είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία και προσπαθούμε να γίνουμε οι καλύτεροι στο ρουμανικό πρωτάθλημα.

Θα είναι ένα όμορφο φιλικό, καθώς και οι δύο ομάδες διαθέτουν ταλαντούχους παίκτες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκεόργκε Χάτζι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αμερική για τεράστιο deal ο Καρυπίδης - Απογειώνει τον Άρη - Χρήματα από πρόεδρο ελληνικής ομάδας!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags