Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τέλος κορυφαίο όνομα από Ολυμπιακό - Τον "διώχνει" ο Μίτσελ, του βρήκε ομάδα ο Μοντέστο - "10 εκατ"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-24 19:14:00

Τέλος κορυφαίο όνομα από Ολυμπιακό - Τον "διώχνει" ο Μίτσελ, του βρήκε ομάδα ο Μοντέστο - "10 εκατ"!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τέλος κορυφαίο όνομα από Ολυμπιακό - Τον "διώχνει" ο Μίτσελ, του βρήκε ομάδα ο Μοντέστο - "10 εκατ"!

Απίθανο να τον δούμε να παίζει στα πλέι οφ, ψάχνει ήδη μεταγραφή. Ποιος ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών βρίσκεται με το... ένα πόδι εκτός Ελλάδας, γιατί δεν θα συνεχίσει τα ερυθρόλευκα, ποιοι παίκτες τον "ξεπέρασαν" στου Ρέντη και πού θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ολυμπιακός: Μακριά από το Λιμάνι φαίνεται ότι βρίσκεται το μέλλον του Παπέ Αμπού Σισέ, αν και αυτό μάλλον δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη σε κανέναν εντός και εκτός ομάδας.

Γιατί ναι μεν κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του Σενεγαλέζου, αλλά από την άλλη πλευρά με κάποιον τρόπο ποτέ δεν κατάφερε να "κολλήσει" με την ομάδα. Που, ήδη, από τον Γενάρη τού 2021 ψάχνεται για να τον δώσει, όταν τον είχε παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στη Σεντ Ετιέν και οψιόν αγοράς του στα 13 εκατ. ευρώ.

Η γαλλική ομάδα, προφανώς, δεν έδωσε ποτέ αυτό το ποσό, με αποτέλεσμα ο Σισέ να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αν και κατά καιρούς έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από τη Γουλβς και τη Νιουκάστλ, μέχρι την Τρουά και τη Μόντσα.

Το ρεπορτάζ από τον Ολυμπιακό αναφέρει, ξεκάθαρα, ότι το φετινό καλοκαίρι δεν θα τον βρει στην ομάδα, δεδομένου ότι το νέο στοίχημα του Μίτσελ είναι να δώσει θέση βασικού στον Μπα (που εδώ και 1,5-2 μήνες είναι ο καλύτερος στόπερ στο Λιμάνι) - Κάτι που σημαίνει ότι στην ιεραρχία ο Σισέ έχει μείνει, ίσως, τελευταίος πίσω από τον Παναγιώτη Ρέτσο.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ναι μεν είχε βρεθεί και είχε παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν έλαβε κλήση τώρα από την εθνική του - Αντίθετα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Μπα είχε περισσότερες πιθανότητες για να κληθεί, άσχετα αν τελικά δεν προέκυψε κλήση.

Τι μπορεί να περιμένει ο Ολυμπιακός από την περίπτωση του Σισέ; Εδώ θα μπορούσε να φανεί χρήσιμος ένας παλιός γνωστός, ο Φρανσουά Μοντέστο, που και το περασμένο καλοκαίρι ήθελε να τον πάρει στην Μόντσα και, είναι πολύ πιθανό, να θέλει να κάνει το ίδιο και το φετινό καλοκαίρι.

Γιατί ο 27χρονος άσος είναι δική του αποκάλυψη και, προφανώς, τον εμπιστεύεται για ένα απαιτητικό πρωτάθλημα όπως είναι το ιταλικό. Προφανώς η λύση θα μπορούσε να έρθει από το Νησί και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, είτε συνεχίσει στην Premier League είτε όχι η αγγλική ομάδα, αλλά αυτή τη στιγμή φαντάζει πιο ρεαλιστικό σενάριο η Μόντσα.

"Είναι δύσκολο να πάρει ο Ολυμπιακός 10 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη που δεν παίζει", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Γιάννης Γιαννούλας, δημοσιογράφος που γνωρίζει πολύ καλά το ιταλικό ποδόσφαιρο, και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Ίσως ο Ολυμπιακός να πρέπει να ψάξει άλλες επιλογές αν θέλει να βρει τέτοιο ποσό".

Για την ιστορία να προσθέσουμε ότι η τιμή τού Σισέ στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 6 εκατ. ευρώ - Ένα ποσό που σαφώς και μπορεί να βρει στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, για έναν στόπερ που έχει στάτους βασικού τα τελευταία 5-6 χρόνια στο Λιμάνι: Δηλαδή σε συνθήκες πρωταθλητισμού και συμμετοχής σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μπορεί να "πέσει" από τα 10 που ζητούσε τον pερασμένο Γενάρη η ομάδα, στα 6 εκατ. ευρώ μέσα σε λίγους μήνες; Αυτό θα το κρίνει μια σειρά από ζητήματα που εκκινεί από τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου (για παράδειγμα το αν θα έρθει ή αν θα φύγει κάποιος στόπερ), μέχρι και τις προτάσεις που θα προκύψουν για την παραχώρηση άλλων ποδοσφαιριστών.

Γιατί είναι διαφορετικό να έρθει πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ για τον Ρέαμπτσιουκ και άλλο να έρθει πρόταση 4 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του, στη σούμα που θα γίνει με τα έσοδα στην ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει τον... νέο Μανωλά στο Λιμάνι - "Ηγέτης στον Ολυμπιακό - Τρία εκατομμύρια για να υπογράψει"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags