Facebook Pixel Super League: Άνω-κάτω το ελληνικό ποδόσφαιρο - "Κολωτούμπα" Μπέου; - "Φοβούνται" Μαρινάκη, αποφάσισε ο ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-24 22:37:00

Άνω-κάτω το ελληνικό ποδόσφαιρο - "Κολωτούμπα" Μπέου; - "Φοβούνται" Μαρινάκη, αποφάσισε ο ΠΑΟ!

GOALάρες by Εvaggelistis
Άνω-κάτω το ελληνικό ποδόσφαιρο - "Κολωτούμπα" Μπέου; - "Φοβούνται" Μαρινάκη, αποφάσισε ο ΠΑΟ!

Οι... τρικλοποδιές από την ΕΠΟ, οι "συμμαχίες" και το ραντεβού των μεγάλων. Γιατί "κόπηκαν" Βόλος και Άρης, ποιες είναι οι σχέσεις των ιδιοκτητών, τι έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα και τι περιμένουμε να συμβεί τη Δευτέρα.

Super League: Το αρχικό Δευτεριάτικο ραντεβού των "6" των  play offs με τον Μπένετ, τελικά έγινε ραντεβού της Big 4 με τον Αρχιδιαιτητή, κάτι που προκάλεσε και την άμεση οργιλή παρέμβαση/αντίδραση -μέσω ανακοίνωσης- του Βαγγέλη Μαρινάκη, με την ιδιότητα του πρόεδρου της Λίγκας. 

Η ΕΠΟ "κούρεψε" δηλαδή ... Καρυπίδη & Μπέο, προφανώς με την ... (ανεπαρκής) δικαιολογία πως οι τέσσερις μεγάλες ομάδες βάσει βαθμολογίας διεκδικούν το πρωτάθλημα. Μόνο που Άρης & Βόλος διεκδικούν ένα ακόμη ευρωπαϊκό εισιτήριο ενώ δεδομένα οι αναμετρήσεις τους με την Big θα παίξουν ρυθμιστικό ρόλο τόσο για την πρώτη όσο και την δεύτερη θέση. 

Σαφώς, λοιπόν, και ήταν ένα φάουλ απο πλευράς Ομοσπονδίας, που θα έπρεπε τουλάχιστον να εξηγήσει γιατί "διόρθωσε" την αρχική σύνθεση του ραντεβού  με τον Μπένετ, με τον τελικό αποκλεισμό Άρη και Βόλο. Λές και είναι play offs των τεσσάρων και όχι των έξι...

Να το ζήτησε ο Μπένετ (που απηύθυνε προσωπικές προσκλησεις) δεν θα το έκανε εκτ ων υστέρων αλλά εξαρχής. Να το ξανασκέφτηκαν στην Ομοσπονδία; Ποιό όμως, ήταν το αρχικό σκεπτικό και γιατί έπρεπε να ακολουθήσει διορθωτικό, που αν  μην τι άλλο τους εκθέτει; Και πως να μην πάει μετά το μυαλό των περισσοτέρων - όχι μόνο των ... συνωμοσιολόγων - στο ότι υπήρξε μια ακόμη έξωθεν παρέμβαση προς την ηγεσία της ΕΠΟ,  απο "κέντρα" που μπορούν και επηρεάζουν. 

Μια λογική εξήγηση θέλει τον Μπένετ  να μην υπολογίζει καν τα ματς του Βόλου όχι μόνο για Elite διαιτητές αλλά γενικά για ξένους και τον Μπαλτάκο που είχε μετά το ντέρμπι στο "Βικελίδης"μια... χοντρή (με βαρύτατους χαρακτηρισμούς)τηλεφωνική αντιπαράθεση με τον Καρυπίδη, να "τιμωρεί" τον Άρη με την...αποβολή του από το ραντεβού της Δευτέρας με τον Μπένετ. 

Υπάρχει πάντως και μια άλλη ΕΡΜΗΝΕΙΑ, σύμφωνα με σενάριο που κυκλοφορεί στην πιάτσα. Η EΠΟ, δηλαδή οι Μπαλτάκος/Φιλιπούσσης δεν ήθελαν στην συνάντηση με τον Μπένετ ο Ολυμπιακός να είχε "συμμάχους" σε αυτά που θα συζητηθούν, όπως ο Άρης και ο Βόλος!!!

Γιατί τότε οι... ισορροπίες και η δυναμική θα ήταν διαφορετικές, με τον Παναθηναϊκό ήδη απέναντι σε Μπένετ/ΕΠΟ και τον ΠΑΟΚ περισσότερο σε ρόλο... Πόντιου Πιλάτου. 

Αποτελεί κοινό μυστικό, πώς τόσο στο Πάρκο Γουδή, όσο και στην ΑΕΚ, θεωρούν πως όχι μόνο ο Καρυπίδης αλλά πλέον και ο Μπέος υποστηρίζουν την πολιτική των "ερυθρόλευκων" και την ρητορική του Μαρινάκη. Και οκ, για τον "Κάρυ" το αντιλαμβανόμαστε, δεν είναι κάτι καινούργιο. Για τον Μπέο όμως που είναι φίλος και των Μελισσανίδη/Γιάννη Παπαδόπουλου αλλά και του Σαββίδη, "βλέπουν" δηλαδή... κωλοτούμπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αμερική για τεράστιο deal ο Καρυπίδης - Απογειώνει τον Άρη - Χρήματα από πρόεδρο ελληνικής ομάδας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags