Facebook Pixel Γκουστάβο Πογέτ - Εθνική Ελλάδας: Συγκλονιστικός Πογέτ: "Αφιερωμένη η νίκη στα θύματα των Τεμπών!"
| 2023-03-25 00:16:00

Συγκλονιστικός Πογέτ: "Αφιερωμένη η νίκη στα θύματα των Τεμπών!"

Sportdog Team
Συγκλονιστικός Πογέτ: "Αφιερωμένη η νίκη στα θύματα των Τεμπών!"

Οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γκουστάβο Πογέτ, μετά την άνετη νίκη με 3-0 απέναντι στο Γιβραλτάρ, στην πρεμιέρα της "γαλανόλευκης" για τα προκριματικά του Euro 2024.

Γκουστάβο Πογέτ - Εθνική Ελλάδας: Αναλυτικά όσα είπε ο απόλυτα ικανοποιημένος Πογέτ, έπειτα από την ελληνική επικράτηση στο Γιβραλτάρ:

«Υπήρχε ένταση, είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, δεν σταματήσαμε και κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Είδαμε τον Κωνσταντέλια, τον Φορτούνη και γενικά ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από όλα τα παιδιά.

Ξέραμε πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι, έπρεπε να δώσουμε εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση στους παίκτες, γενικά είναι πολύ καλά τα στοιχεία που είδαμε απόψε».

Για τις πολλές ευκαιρίες της Εθνικής: «Χρειάζεται δουλειά, πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στην ικανότητά τους οι παίκτες, κρατάμε και τα τρία γκολ που είναι σημαντικά για εμάς, αλλά θα μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα».

Για τον Σιώπη: «Είναι το πρώτο του γκολ με την Εθνική, είναι το κερασάκι στην τούρτα, κυρίως γιατί είχε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Θέλουμε όλοι να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη και τις οικογένειές τους».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags