Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ματ" Αλαφούζου στον ΠΑΟ - Βαθιά το χέρι στην τσέπη για να "σφραγίσει" το deal - Σπουδαία απόφαση για Έλληνα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-25 19:00:00

"Ματ" Αλαφούζου στον ΠΑΟ - Βαθιά το χέρι στην τσέπη για να "σφραγίσει" το deal - Σπουδαία απόφαση για Έλληνα!

"Ματ" Αλαφούζου στον ΠΑΟ - Βαθιά το χέρι στην τσέπη για να "σφραγίσει" το deal - Σπουδαία απόφαση για Έλληνα!

Είναι από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές εντός των Πράσινων αποδυτηρίων και ο Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει χρόνια στην ομάδα!

Παναθηναϊκός: Σε πρωταγωνιστή του Παναθηναϊκού έχει εξελιχθεί φέτος ο Φώτης Ιωαννίδης, κάτι που το απέδειξε και στο Περιστέρι με τη μαγική του εμφάνιση και τα δύο γκολ που πέτυχε εκεί, καθώς και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena στην επεισοδιακή πρεμιέρα των πλέι οφ, όπου έκανε δύο ενέσεις για να παίξει.

Η εικόνα του Φώτη που βλέπουμε είναι έργο της δουλειάς του ίδιου και φυσικά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Από ρολίστας πέρσι, ο 23χρονος άσος έχει εξελιχθεί σ' ένα ΘΩΡΗΚΤΟ που κάνει ΑΠΙΘΑΝΑ πράγματα στο γήπεδο. Και μην ξεχνάμε, ότι μιλάμε για έναν Έλληνα επιθετικό σε τόσο νεαρή ηλικία, που κάνει τη διαφορά σε μεγάλη ομάδα που πάει για το πρωτάθλημα. Μοναδικό ανάλογο παράδειγμα στη σύγχρονη ιστορία τουλάχιστον της Super League, μπορεί να καταστεί μόνο ο Μήτρογλου.

Η κατακόρυφη άνοδος του Ιωαννίδη αποτυπώνεται ασφαλώς και στους αριθμούς. Η χρηματιστηριακή του αξία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ προ ενάμιση περίπου έτους βρισκόταν μόλις στις 800 χιλ. ευρώ. Μάλιστα στη νέα αναθεώρηση που αναμένεται να γίνει προσεχώς, η αξία του Φώτη προβλέπεται να εκτοξευτεί πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ, γεγονός που αποδεικνύει απτά τη μεγάλη του εξέλιξη.

Οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026

Δεδομένη πρόθεση υπάρχει για πρόωρη επέκταση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Φώτη Ιωαννίδη, παρότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τυπικά το καλοκαίρι του 2024. Από το Τριφύλλι θέλουν να επιβραβεύσουν τον Έλληνα στράικερ για την εξαιρετική χρονιά που κάνει και τη συνεχή αγωνιστική του βελτίωση, δίνοντάς του πιο γενναιόδωρες αποδοχές σε σχέση με τις 120 χιλ. ευρώ ετησίως που έχει λαμβάνειν τώρα.

Με βάση τις πληροφορίες από το ρεπορτάζ, η πρόταση που θα γίνει από τον Παναθηναϊκό στον Ιωαννίδη θα αφορά τουλάχιστον σε επέκταση μέχρι το 2026. Την ίδια στιγμή, οι απολαβές του με βάση το νέο συμβόλαιο σχεδόν θα τριπλασιαστούν, πράγμα απολύτως δίκαιο με βάση την εξέλιξή του.

Ο Ιωαννίδης είναι από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές εντός των Πράσινων αποδυτηρίων, γι' αυτό άλλωστε και ο ίδιος θέλει να παραμείνει στα πράσινα. Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το απόλυτο step up, σε μία μεταγραφή το 2020 από τον Λεβαδειακό, για την οποία είχε δράσει ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος προσωπικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνω-κάτω το ελληνικό ποδόσφαιρο - "Κολωτούμπα" Μπέου; - "Φοβούνται" Μαρινάκη, αποφάσισε ο ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags