Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το παίρνει πάνω του ο Σαββίδης - Η πρώτη κίνηση για τη νέα σεζόν - "Όκ" Λουτσέκου, πέφτουν υπογραφές
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-26 23:42:00

Το παίρνει πάνω του ο Σαββίδης - Η πρώτη κίνηση για τη νέα σεζόν - "Όκ" Λουτσέκου, πέφτουν υπογραφές

του Λάζαρου Γεωργίδη
Το παίρνει πάνω του ο Σαββίδης - Η πρώτη κίνηση για τη νέα σεζόν - "Όκ" Λουτσέκου, πέφτουν υπογραφές

Στον Δικέφαλο βιάζονται για να κλείσουν τον παίκτη και δεν θέλουν με τίποτα να γίνει σήριαλ η νέα συμφωνία...
 

ΠΑΟΚ - Μπράντον Τόμας: Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται η καριέρα τού Ισπανού επιθετικού στον Δικέφαλο, δεδομένου ότι μπορεί να μην είναι ο επιθετικός-killer (δεν αποκτήθηκε ως τέτοιος, άλλωστε) που θα μείνει στη μνήμη του κόσμου για τα πολλά γκολ του, αλλά ήδη φέτος έχει πετύχει 9 σε 26 εμφανίσεις με τον Δικέφαλο σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 28χρονος επιθετικός, άλλωστε, είχε σημαντική καριέρα στα ισπανικά γήπεδα της δεύτερης κατηγορίας και το περασμένο καλοκαίρι είχε έρθει στην ομάδα, με μονοετές συμβόλαιο, για να πάρει τη θέση του Τσόλακ στην τριάδα των επιθετικών.

Γιατί ο Τσόλακ είναι μια μηχανή των γκολ όπου έχει παίξει (για παράδειγμα, φέτος, έχει ήδη 17 γκολ και 3 ασίστ με τη φανέλα της Ρέιντζερς) και πως οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν ποτέ να τον εκμεταλλευτούν, είναι μια άλλη κουβέντα.

Παρόλα αυτά ο Τόμας ήρθε στην ομάδα, πέρασε μια περίοδο αμφισβήτησης, αλλά τώρα που η επιθετική λειτουργία έχει αλλάξει λόγω και της ανεβασμένης παρουσίας του Ολιβέιρα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πίνουν νερό στο όνομά του.

Για αυτό και, όπως έμαθε το sportdog από τη Θεσσαλονίκη, ο Ισπανός άσος θα ανανεώσει για έναν ακόμα χρόνο το συμβόλαιό του με την ομάδα του Λουτσέσκου. Η τιμή του, άλλωστε, παραμένει στο 1+ εκατ. ευρώ (ενδεικτικό της αξίας του), ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και πίσω από τον επιθετικό ή στα πλάγια, ως παίκτης με ευελιξία, που μπορεί να αλλάξει θέσεις

Με αφορμή το ρεπορτάζ που θέλει τον Τόμας να υπογράφει ανανέωση για έναν ακόμα χρόνο με τον Δικέφαλο, σας θυμίζουμε την επικοινωνία με τον Ηλία Μαλιγιάννη, δημοσιογράφο που γνωρίζει όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα τη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, προκειμένου νa παρουσιάσουμε το αγωνιστικό προφίλ του Ισπανού άσου πριν τον δούμε στα ελληνικά γήπεδα.

 

"Δυναμικός, με καλές τοποθετήσεις - Καλύτερη προσθήκη από Τσόλακ - Ελευθερώνεται και σουτάρει"

"Δυναμικός επιθετικός, αυτό τον διακρίνει στον τρόπο παιχνιδιού του. Κοντράρει αντίπαλους στόπερ, παίρνει μονομαχίες, ανοίγει χώρους με το να σπάει την μπάλα. Πολύ θετικό είναι οι καλές τοποθετήσεις του, για αυτό και έρχεται από μια από τις πιο παραγωγικές χρονιες της καριέρας του - Πέτυχε 9 γκολ, δεν είναι διψήφιο νούμερο αλλά γενικότερα δεν είναι διψήφια τα νουμερα του. Βασικό στέλεχος της Μάλαγα όλη τη σεζόν με 32 ματς, ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους του προπονητή του σε μια ομάδα που δεν έκανε καλή σεζόν φέτος. Αλλά αυτό δεν αναιρεί τη γεμάτη σεζόν του Τόμας. Έχει καλή τεχνική, δεν είναι ο παίκτης που θα αρχίσει τις ντρίμπλες βέβαια, αλλά έχει εκτελεστική δεινότητα και θεωρώ ότι είναι καλή προσθήκη για τον ΠΑΟΚ", ανέφερε αρχικά, μέσω του sportdog, ο καλός συνάδελφος.  

Από τον ΠΑΟΚ προκύπτει ότι ήθελαν έναν επιθετικό πιο γρήγορο από τον Τσόλακ και με καλύτερη ατομική ενέργεια.

"Είναι πιο γρήγορος, με καλές τοποθετήσεις, αλλά όχι απαραίτητα ο παίκτης που θα πάρει τις πολλές ατομικές ενέργειες, αλλά θα ελευθερωθεί και θα σουτάρει".

Καλύτερος από τον Τσόλακ;

"Με ερωτηματικό. Γιατί στον ΠΑΟΚ δεν είδαν τον πραγματικό Τσόλακ, που σκοράρει παντού κατά ριπάς αλλά στον ΠΑΟΚ δεν κάνει τίποτα. Θεωρώ ότι είναι καλύτερη προσθήκη γιατί ο Τσόλακ δεν έπιασε στον ΠΑΟΚ. Εμπειρος παίκτης, έχει παίξει βασικός στις ομάδες του, καλύτερη επιλογή".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags