Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πανέτοιμος και δυνατός! Έξτρα λύση για Λουτσέσκου στα πλέι οφ, ποιος επιστρέφει - Στο "μικροσκόπιο" και ο Μπράντονιτς
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-27 10:21:00

Πανέτοιμος και δυνατός! Έξτρα λύση για Λουτσέσκου στα πλέι οφ, ποιος επιστρέφει - Στο "μικροσκόπιο" και ο Μπράντονιτς

Sportdog Team
Πανέτοιμος και δυνατός! Έξτρα λύση για Λουτσέσκου στα πλέι οφ, ποιος επιστρέφει - Στο "μικροσκόπιο" και ο Μπράντονιτς

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει στην διάθεσή του εν όψει πλέι οφ μια επιπλέον λύση για την άμυνα, την ώρα που αξιολογείται με γνώμονα τη νέα σεζόν και ο Μπράντονιτς από την ΠΑΟΚ Β.

Πανέτοιμος και δυνατός για να προσφέρει και πάλι στον ΠΑΟΚ επιστρέφει μετά από σχεδόν έναν χρόνο ο Γιάννης Μιχαηλίδης!

Ο Έλληνας αμυντικός αγωνίστηκε στο πρόσφατο φιλικό με τη Φαρούλ και τίθεται στην διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τα πλέι οφ της Super League, αυξάνοντας τις λύσεις του στα μετόπισθεν.

"Ήταν μια μοναχική περίοδος με πολύ πόνο και αγωνία", λέει ο νεαρός στόπερ του Δικεφάλου του Βορρά, που πριν τραυματιστεί, αποτελούσε βασική λύση για την "ασπρόμαυρη" άμυνα.

 

Παράλληλα, στον ΠΑΟΚ γίνεται και αξιολόγηση εν όψει της νέας σεζόν, καθώς Ζοσέ Μπότο και Λουτσέσκου εξετάζουν όλους τους παίκτες που έχουν στα χέρια τους.

Για παράδειγμα τον Βλαντιμίρ Μπράντονιτς, ο οποίος πέτυχε γκολ στο φιλικό με τη Φαρούλ και αγωνίζεται στην β' ομάδα των Θεσσαλονικιών, με τους δύο άνδρες του ΠΑΟΚ να έχουν θετική στάση απέναντί του και να μην αποκλείεται από το καλοκαίρι να τον δούμε να φοράει πιο συστηματικά την φανέλα της πρώτης ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το παίρνει πάνω του ο Σαββίδης - Η πρώτη κίνηση για τη νέα σεζόν - "Όκ" Λουτσέκου, πέφτουν υπογραφές

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags