Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ραγδαίο ρεπορτάζ από ΠΑΟΚ εν όψει Μπένετ - Γι’ αυτό θέλει να αλλάζει κάθε 2 χρόνια ο αρχιδιαιτητής!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-27 10:07:00

Ραγδαίο ρεπορτάζ από ΠΑΟΚ εν όψει Μπένετ - Γι’ αυτό θέλει να αλλάζει κάθε 2 χρόνια ο αρχιδιαιτητής!

Sportdog Team
Ραγδαίο ρεπορτάζ από ΠΑΟΚ εν όψει Μπένετ - Γι’ αυτό θέλει να αλλάζει κάθε 2 χρόνια ο αρχιδιαιτητής!

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν έναν συγκεκριμένο λόγο για τον οποίο θέλουν οι αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ να αλλάζει κάθε δύο χρόνια.

Για τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡFM 94.6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Όσον αφορά στην σημερινή σύσκεψη με τον Στιβ Μπένετ, μίλησε για το θέμα του αρχιδιαιτητή, μεταφέροντας πως οι Θεσσαλονικείς προτιμούν να αλλάζει κάθε δύο χρόνια, προκειμένου να μην αποκτά ελληνικές... συνήθειες.

Ακόμη, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως ο Κουλιέρακης ταλαιπωρείται από μυϊκά προβλήματα, ενώ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ ο Ίνγκασον.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και για τον Κούρτιτς, για τον οποίο πλέον μετρούν αντίστροφα για την αποχώρησή του, αλλά και για το φιλικό με τη Φαρούλ, όπου οι «ασπρόμαυροι» είχαν πολύ καλή παρουσία, ακόμη και στο δεύτερο μέρος, όταν και αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές και από τη Β' ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνάντηση των Big-4 με ξεκάθαρο αίτημα - Ανατροπή με Άρη, έκπληξη με Μπέο και... Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags