Facebook Pixel Θοδωρής Καρυπίδης: Συμβαίνει τώρα: Πειθαρχική δίωξη σε Καρυπίδη μετά την επίθεση σε ΕΠΟ και Μπένετ - Μυρίζει... μπαρούτι!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-27 10:49:00

Συμβαίνει τώρα: Πειθαρχική δίωξη σε Καρυπίδη μετά την επίθεση σε ΕΠΟ και Μπένετ - Μυρίζει... μπαρούτι!

Sportdog Team
Συμβαίνει τώρα: Πειθαρχική δίωξη σε Καρυπίδη μετά την επίθεση σε ΕΠΟ και Μπένετ - Μυρίζει... μπαρούτι!

Εξηγήσεις για τα λεγόμενα εναντίον των Τάκη Μπαλτάκου και Στιβ Μπένετ θα κληθεί να δώσει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης.

Η επίθεση που εξαπέλυσε ο Θοδωρής Καρυπίδης, με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά ΕΠΟ, Μπαλτάκου και Μπένετ, προκάλεσαν την πειθαρχική δίωξή του από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: 

"Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Αντεισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Θόδωρου Καρυπίδη, αξιωματούχου της ΠΑΕ Άρης.

Η δίωξη ασκείται διότι ο Θόδωρος Καρυπίδης ως αξιωματούχος της ΠΑΕ Άρης δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνάντηση των Big-4 με ξεκάθαρο αίτημα - Ανατροπή με Άρη, έκπληξη με Μπέο και... Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags