Facebook Pixel Super League - ΕΠΟ: Άγριοι καυγάδες στη συνάντηση με Μπένετ - "Φαρσοκωμωδία, φούστες, Τζιμπουτί" και πολλά… γαλλικά! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-27 16:21:00

Άγριοι καυγάδες στη συνάντηση με Μπένετ - "Φαρσοκωμωδία, φούστες, Τζιμπουτί" και πολλά… γαλλικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Άγριοι καυγάδες στη συνάντηση με Μπένετ - "Φαρσοκωμωδία, φούστες, Τζιμπουτί" και πολλά… γαλλικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα σε επεισοδιακό κλίμα διεξήχθη και ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των Big4 στην ΕΠΟ. Δηλώσεις-φωτιά από Μπέο, Μαρινάκη, Καραπαπά. Έφυγε νωρίτερα ο Αλαφούζος, το "δεν έχουμε να πούμε τίποτα", του Μελισσανίδη.

Κάτι περισσότερο από τέσσερις ώρες διήρκεσε η σύσκεψη που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΕΠΟ, ανάμεσα στους "μεγάλους" των πλέι οφ της Super League και τους Στιβ Μπένετ και Τάκη Μπαλτάκο.

Στην συνάντηση έδωσαν το "παρών" οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημήτρης Μελισσανίδης, Γιάννης Αλαφούζος, Ιβάν Σαββίδης (διαδικτυακά), Αχιλλέας Μπέος, ο δικηγόρος του Άρη, Παναγιώτης Μπιλίρης, αλλά και οι Γιώργος Κοσμάς (ΑΕΚ), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Κώστας Καραπαπάς (Ολυμπιακός), Μανόλης Παναγιωτόπουλος (Βόλος), Λεωνίδας Μπουτσικάρης (Παναθηναϊκός) και Ιάκωβος Φιλιππούσης (Εκτελεστικός Διευθυντής ΕΠΟ).

Στα... χάιλαϊτς της σύσκεψης ήταν οι απίστευτες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, αποχωρώντας από τα γραφεία, η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την ΕΠΟ και τους δημοσιογράφους, η σύντομη παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου, αλλά και το πολεμικό κλίμα, που κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος της.

«Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Τόσος κόσμος, τόσοι δημοσιογράφοι, αφήνετε την ώρα σας να κάνετε τι… Αυτό το ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ούτε στο Τζιμπουτί! Είναι μια φαρσοκωμωδία! Να ευχηθώ να μην έχουμε αίματα. Δεν ξέρω το λόγο που μαζευτήκαμε εδώ. Εδώ μαζεύτηκαν για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, όχι για το ποδόσφαιρο.

Διαφωνώ με τέτοιου είδους πρακτικές. Το τι έγινε μέσα θα σας το πουν οι άλλοι. Δεν πάει πουθενά το ποδόσφαιρο αν δεν παρθούν εδώ και τώρα αποφάσεις και δεν γίνουν τομές. Δεν πάει πουθενά το ποδόσφαιρο. Το θέατρο των σκιών είναι εκεί μέσα», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα του Βόλου κατά την αποχώρησή του.

 

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποχωρώντας, είπε: "Περιμένετε από μένα να σας πω τι είναι η ΕΠΟ; Δεν ξέρετε τι είναι η ΕΠΟ; Η ΕΠΟ είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει", ενώ κατά την προσέλευσή του στα γραφεία επιτέθηκε λεκτικά σε δημοσιογράφους, που ήταν απέξω. «Όλα τα σκ…ά μαζεμένα εδώ», είπε.

Ο Κώστας Καραπαπάς φεύγοντας είπε πως "έχω κάνει δώρο μια φούστα στον Μπαλτάκο, να τη φορέσει φεύγοντας να δούμε αν του κάνει".

Ο Γιάννης Αλαφούζος μέσα στην σύσκεψη τόνισε: «Θέλουμε τους καλύτερους δυνατούς ξένους διαιτητές αλλά δεν θα είχαμε πρόβλημα να σφυρίξουν κι Έλληνες, καθώς φέτος λιγότερα λάθη έχουν κάνει από τους ξένους τύπου Νταμπάνοβιτς. Με την προϋπόθεση, όμως, να κρίνονται αυστηρά και στο πρώτο σοβαρό λάθος να τιμωρούνται, να υπάρχει δικαιοσύνη για όλους».

Όσο για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, δεν θέλησε να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, λέγοντας το λακωνικό: "Δεν έχουμε να πούμε τίποτα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελίες Μαρινάκη για διαιτησία, Μπαλτάκο και Εθνική - "Αλλοίωση πρωταθλήματος από συμμορίες"!​

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags