Facebook Pixel Παναθηναϊκός: To έχει αποφασίσει ο Γιοβάνοβιτς - "Κλείδωσαν" θέσεις στην 11αδα του ΠΑΟ ενόψει Βόλου
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-27 18:18:00

To έχει αποφασίσει ο Γιοβάνοβιτς - "Κλείδωσαν" θέσεις στην 11αδα του ΠΑΟ ενόψει Βόλου

Sportdog Team
To έχει αποφασίσει ο Γιοβάνοβιτς - "Κλείδωσαν" θέσεις στην 11αδα του ΠΑΟ ενόψει Βόλου

Οι Πράσινοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της συνέχειας των play off της Super League και συγκεκριμένα για τον αγώνα με την ομάδα της Μαγνησίας, με τον Σέρβο τεχνικό να έχει πάρει ήδη σημαντικές αποφάσεις.

Παναθηναϊκός: Για τα αγωνιστικά πλάνα των Πρασίνων ενόψει του αγώνα με τον Βόλο στην Λεωφόρο την Κυριακή (2/4) και για την κατάσταση των διεθνών στις εθνικές τους ομάδες μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης τονίζοντας ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει στο κέντρο τους Μπερνάρ, Ρούμπεν και Τσέριν.

«Η προετοιμασία στον Παναθηναϊκό για το ματς με τον Βόλο αρχίζει από αύριο. Από τους διεθνείς, ο Τσέριν δείχνει να είναι και πάλι καλά, ήταν ο κορυφαίος από όσους έπαιξαν. Για να ήταν στον πάγκο ο Σπόραρ στο δεύτερο παιχνίδι της Σλοβενίας, σημαίνει ότι είναι καλά. Ο Ιωαννίδης έπαιξε με ένεση στο ματς με την ΑΕΚ, ίσως αυτό το γεγονός να επιδείνωσε την κατάσταση του ποδιού του. Να δούμε πως θα γυρίσουν αύριο. Ο Κουρμπέλης πιστεύω ότι θα μείνει έξω για να είναι έτοιμος με Άρη και Ολυμπιακό. Με τον Βόλο ο Μπερνάρ θα παίξει κανονικά, δημιουργώντας με τους Ρούμπεν και Τσέριν μια τριάδα στα χαφ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ μίλησε και για την συνάντηση των ομάδων με τον Στιβ Μπένετ τονίζοντας ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να διασφαλίσει πως στα εναπομείναντα παιχνίδια θα έρθουν καλοί ξένοι διαιτητές και όχι άπειροι που θα δημιουργήσουν παραπάνω προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο λόγος που αποχώρησε ο Αλαφούζος - Αυτό είναι το αίτημα του ΠΑΟ για τη διαιτησία - Τι είπε για τους Έλληνες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags