Facebook Pixel ΑΕΚ - Κοσμάς: "Ορισμοί μόνο από ΚΕΔ - Χάλασε η συμφωνία γιατί αποχώρησε ο Ολυμπιακός"
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-27 17:08:00

Κοσμάς: "Ορισμοί μόνο από ΚΕΔ - Χάλασε η συμφωνία γιατί αποχώρησε ο Ολυμπιακός"

Sportdog Team
Κοσμάς: "Ορισμοί μόνο από ΚΕΔ - Χάλασε η συμφωνία γιατί αποχώρησε ο Ολυμπιακός"

Η ατάκα του για τον Κλάτενμπεργκ και γιατί θεωρεί ότι κάποιοι προσπαθούν να καταστρέψουν το καλύτερο Πρωτάθλημα όλων των εποχών.
 

ΑΕΚ: "Αιχμές" άφησε ο Γιώργος Κοσμάς κατά την αποχώρησή του από τη συνάντηση των ομάδων που συμμετέχουν στα Πλέι οφ με Στιβ Μπένετ και Τάκη Μπαλτάκο.

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, οι ορισμοί των διαιτητών θα πρέπει να γίνονται μόνο από την ΚΕΔ και το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να αποφύγει ανθρώπους όπως ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

«Προσπαθούν να το καταστρέψουν επειδή δεν μπορούν να το κάνουν δικό τους. Ο κ. Μελισσανίδης κι η ΑΕΚ εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στους θεσμούς του ποδοσφαίρου. Έγινε σαφές ότι οποιοσδήποτε ορισμός γίνεται μόνο μέσω της ΚΕΔ και της ΕΠΟ. Μακριά από ορισμούς από ανθρώπους που έχει αποβάλει το ποδόσφαιρο, όπως ο κύριος Κλάτενμπεργκ», ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ και συνέχισε:

«Η ΑΕΚ θέλει καθαρό ποδόσφαιρο. Είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα όλων των εποχών, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το διεκδικούν τέσσερις ομάδες. Όλοι πρέπει να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο από την τοξικότητα και τους οπαδούς. Η ΑΕΚ εμπιστεύεται, επαναλαμβάνω, τους θεσμούς, τους προστατεύει και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τελειώσει ομαλά το πρωτάθλημα».

Παράλληλα, ο Γιώργος Κοσμάς αποκάλυψε ότι οι ομάδες βρέθηκαν κοντά σε απόφαση για σύσταση επιστολής στην UEFA, κάτι που δεν συνέβη επειδή ο Ολυμπιακός αποχώρησε από τη συνάντηση.

"Στο παρά πέντε καταλήξαμε στο συμπέρασμα. Ήταν διαδικασία σύνταξης επιστολής προς την UEFA που θα ζητούσαμε ελιτ διαιτητές ή διαιτητές από την α΄κατηγορία. Τι έγινε και χάλασε; Αποχώρησε ο Ολυμπιακός. Η ΑΕΚ εμπιστεύεται τους θεσμούς και μόνο μέσω των θεσμικών οργάνων. Η ΑΕΚ το έχει δηλώσει, η ΑΕΚ δεν κάνει πολιτική στα media, αλλά στα θεσμικά όργανα. Δεν θα τινάξουμε το πρωτάθλημα στον αέρα. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του", δήλωσε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είπε ο Μελισσανίδης στη σύσκεψη! "Πρόοδος στο ελληνικό ποδόσφαιρο" - Δεν έχουμε Σαρρή-Γκιρτζίκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags