Facebook Pixel Προσφορές για 6 παίκτες του ΠΑΟΚ - Απόφαση Σαββίδη για τους Έλληνες - Πρόβλεψη Λουτσέσκου για "Ντέλια"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-27 19:45:00

Προσφορές για 6 παίκτες του ΠΑΟΚ - Απόφαση Σαββίδη για τους Έλληνες - Πρόβλεψη Λουτσέσκου για "Ντέλια"!

Οι Μιχείες
Προσφορές για 6 παίκτες του ΠΑΟΚ - Απόφαση Σαββίδη για τους Έλληνες - Πρόβλεψη Λουτσέσκου για "Ντέλια"!

Ποιοι ήρθαν καλοκαίρι και μπορεί να πωληθούν σε λιγους μήνες; Ο Ευάγγελος Μίχος γράφει στο Sportdog.gr για τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που ήδη κάνουν... γκελ στο εξωτερικό, για το πλάνο της διοίκησης-Μπότο, αλλά και για το πώς ο Κωνσταντέλιας θα φτάσει τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Την τελευταία εβδομάδα στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ είχαν την τιμητική τους - ως συνήθως - ο Κουλιεράκης (Φιορεντίνα) και ο Κωνσταντέλιας (ξανά, μανά Μίλαν). Έτσι ο "Ευαγγελιστής" βρήκε την αφορμή για να... διαφωτίσει κάπως την υπόθεση καλοκαιρινών πωλήσεων στον "δικέφαλο".

Πάμε , λοιπόν, να τα πάρουμε με την σειρά!

1ον) δεν είναι δυο, δηλαδή οι δυο νεαροί Έλληνες άσοι, που απασχολούν σοβαρά (σε βαθμό επίσημης βολιδοσκόπησης και ...συζήτησης) ξένες ομάδες. Για την ακρίβεια είναι έξι (6) και τόσους δεν έχει... σήμερα καμία άλλη Μπιγκοφοράτη ομάδα. Πριν λίγα χρόνια βέβαια μόνο ο Ολυμπιακό είχε τέτοια μεγάλη...ζήτηση για παίκτες του απο το εξωτερικό. Τώρα στον ΠΑΟΚ είναι οι Κωνσταντέλιας/Κουλιεράκης/Κοτάρσκι/Ντάγκλας Αγκούστο/Ζίφκοβιτς και εσχάτως Νάρεϊ, για τους οποίους είχαν έρθει ή... ερχονται προσφορές!!

2ον) μπορεί ο Νάρει να αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι -μεταγραφή που βγήκε άμεσα - και να έχει συμβόλαιο ως το 2026 αλλά ήδη εμφανίστηκαν δυο ομάδες απο πρωταθλήματα της κεντρικής Ευρώπης που έχουν εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον για τον 28χρονος Γερμανο-Τογκολέζο ακραίο ενόψει του καλοκαιριού!! Βλέπετε είναι εντυπωσιακό το ποσοστό του σε ασίστ αφού μετράει συνολικά 11 σε 29 συμμετοχές (και 5 γκολ)...

3ον) η σαφής πρόθεση Σαββίδη - Μπότο είναι να μην πουληθούν αυτό το καλοκαίρι τα δυο "χρυσά Ελληνόπουλοα" του ΠΑΟΚ. Όσο δελεαστικές κι αν είναι οι προσφορές που θα έρθουν. Ποιο είναι το σκεπτικό για Κωνσταντέλια - Κουλιεράκη (αλλά και το νέο wonderkid του κλαμπ, τον Στέφανο Τζήμα); Πως μπορούν με μια δεύτερη σεζόν στην ομάδα να βγάλουν και πιο εύκολα και πιο μεγάλη υπεραξία απο τους ξένους συμπαίκτες τους στον ΠΑΟΚ!! Μέσω της συμμετοχής του "δικεφάλου" στην Ευρώπη αλλά και των ίδιων στην Εθνική ομάδα!!

 

4ον) οπότε στην Τούμπα και είναι πιο εύκολο να πουλήσουν τους ξένους αλλά και προτιμούν να πουληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι κάποιος ή κάποιοι από τους Αγκούστο/Ζίφκοβιτς/Νάρει...

5ον) ο  Κοτάρσκι είναι μια... κατηγορία μόνος του αφού υπάρχει αστερίσκος περίπου αντίστοιχος με τους Έλληνες αλλά και μια διαφορετική "στρατηγική" χαραγμένη από τον Μπότο, απο το περασμένο καλοκαίρι που τον έφερε στον ΠΑΟΚ. Και πρόκειται για διεθνή Κροάτη, κάτι που από μόνο του δημιουργεί υπεραξία...

5ον) ειδικότερα για τον Κωνσταντέλια ισχύει πως κάθε μήνας που περνάει... κοστίζει και περισσότερο. Ανεβάζει συνέχεια την αγοραστική του αξία, όπως ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ. Τον Γενάρη έλεγαν πως φεύγει με 15 εκατομμυρία, τον Φεβρουάριο έγιναν 20 και πλέον στην πιάτσα ξέρουν πως ο "δικέφαλος" ξεκινάει από τα 25.000.000 ευρώ! Προσοχή: δεν λέω πως τα αξίζει τώρα ή μπορεί να τα πιάσει το ερχόμενο καλοκαίρι (τρελό ποσό τα 25 εκατ. για Έλληνα), αλλά καταγράφω την τεράστια υπεραξία που δημιουργεί (και) ο ΠΑΟΚ! Εδώ έχουν φτάσει μεγάλα μανατζερικά Γραφεία του εξωτερικού να προσφέρουν 300 και 500 χιλιάρικα για να υπογράψει σε αυτούς!!!

6ον) στην υπόθεση Κωνσταντέλια υπάρχει και η παράμετρος ... Λουτσέσκου. Διπλή μάλιστα!! Ο Ρουμάνος τεχνικός όχι απλά τον καθιέρωσε αλλά πλέον τον έχει ... φέρει πιο κοντά και στο γκολ (αυτο που του λείπει δηλαδή). Και ο "στρατηγός Ραζβάν είναι αυτός που έχει ζητήσει να μην φύγει το καλοκαίρι ο "Ντέλιας" εκτιμώντας πως μπορεί να βελτιωθεί/εξελιχθεί  κι άλλο μέσω του ΠΑΟK. Βάζοντας 10 γκολ στο επόμενο πρωτάθλημα και με το να γίνει βασικός στην Εθνική Ελλάδας ο Κωνσταντέλιας, τότε η υπερξία του, μόλις στα 20 του χρόνια, μπορεί να εκτιναχθεί και στα 30.000.000 ευρώ! Τι, όχι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελία ΠΑΟΚ για τον διαιτητή με Ολυμπιακό - "Στην UEFA ο Σαββίδης - Μας έδειξαν το μήνυμά του"! (vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags