Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ποιος ο λόγος που δεν συμφώνησε με την επιστολή προς την UEFA ο Ολυμπιακός - Τι ζήτησε ο Μαρινάκης
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-27 20:41:00

Ποιος ο λόγος που δεν συμφώνησε με την επιστολή προς την UEFA ο Ολυμπιακός - Τι ζήτησε ο Μαρινάκης

Sportdog Team
Ποιος ο λόγος που δεν συμφώνησε με την επιστολή προς την UEFA ο Ολυμπιακός - Τι ζήτησε ο Μαρινάκης

Οι πέντε ομάδες των play off της Super League συμφώνησαν με την πρόταση Μπαλτάκου - Μπένετ για κοινή αποστολή προς την UEFA ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι αρνήθηκαν λόγω ενός βασικού όρου.

Ολυμπιακός: Παρά... λίγο συμφωνία ήταν πιθανό να επιτευχθεί κατά τη διάρκεια της συνάντησης των έξι ομάδων των play off με τον Τάκη Μπαλτάκο και τον Στιβ Μπένετ όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΕΠΟ σχετικά με την απόφαση στα σταλεί επιστολή στην UEFA όπου άπαντες θα ζητούσαν καλύτερους διαιτητές.

Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε μιας και οι Ερυθρόλευκοι επέμεναν μέχρι τέλους στην έλευση ρέφερι από τα έξι κορυφαία πρωταθλήματα και αυτός ήταν ο λόγος που τελικά δεν συναίνεσαν. Πιο συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, επέμεινε η ΕΠΟ να ζητήσει elite ή πρώτης κατηγορίας διαιτητές από τα έξι κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης (Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία Ολλανδία), σε αντίθεση με άλλους παράγοντες που ήθελαν για διαιτητές elite ή της πρώτης κατηγορίας απ' όλες τις χώρες της Ευρώπης, δίχως παραμέτρους, με συνέπεια να προκύψει διάσταση απόψεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-βόμβα για τους διαιτητές - "Δικαίωση" Μαρινάκη στις καταγγελίες - "Σκιώδης" αντιπρόεδρος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags