Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεταγραφή ρεκόρ για Έλληνα του ΠΑΟ - "Καραμπόλα 11 εκατομμυρίων - Ομάδα βιτρίνα για μεταπώληση"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-27 21:37:00

Μεταγραφή ρεκόρ για Έλληνα του ΠΑΟ - "Καραμπόλα 11 εκατομμυρίων - Ομάδα βιτρίνα για μεταπώληση"!

του Γιώργου Κτενά
Μεταγραφή ρεκόρ για Έλληνα του ΠΑΟ - "Καραμπόλα 11 εκατομμυρίων - Ομάδα βιτρίνα για μεταπώληση"!

"Τρίβει τα χέρια" του ο Αλαφούζος, έρχεται μεγάλο deal. Ποιος παίκτης του Τριφυλλιού βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας, τα χρήματα που μπορούν να δώσουν και ποιος ο ρόλος του Ιάπωνα φορ που θα κληθεί να αντικαταστήσει.

Παναθηναϊκός: Στην επικαιρότητα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι άνθρωποι της Σέλτικ έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του και θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, προ διετίας είχε βρεθεί στην πόρτα τού Παναθηναϊκού για τον Ιωαννίδη η Σάρλοτ, του MLS,  και είχε προσφέρει 2+ εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Οι Πράσινοι ήταν αρνητικοί και, για την ιστορία, η Σάρλοτ είχε χτυπήσει την πόρτα τού ΠΑΟΚ λίγο νωρίτερα και είχε αποκτήσει τον Σφιντέρσκι για 4,54 εκατ. ευρώ.

Για να επιστρέψουμε στον Ιωαννίδη, ο 23χρονος άσος έχει φέτος 5 γκολ και 4 ασίστ με την πράσινη φανέλα, κάτι που δεν αναδεικνύει σε σούπερ επιδραστικό σκόρερ. Παρόλα αυτά συμμετέχει στο επιθετικό και αμυντικό παιχνίδι τού Παναθηναϊκού, είναι μέσα στις φάσεις, έχει potential που δεν περνάει απαρατήρητο.

Τι ισχύει σήμερα για την περίπτωσή του; Για την ακρίβεια τι θα έλεγε σήμερα ο Παναθηναϊκός αν υπήρχε επίσημη ενόχληση; Ότι η τιμή τού ορίζεται μίνιμουμ στα 10 εκατ. ευρώ, αν και φαντάζει απίθανο να υπάρξει επίσημη πρόταση ύψους 7-8 εκατ. ευρώ, για παράδειγμα, και να την αρνηθούν οι Πράσινοι - Ίσως και λιγότερα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Αλέξανδρο Αντωνίου, που γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα της Σκωτίας, προκειμένου να δούμε τι ισχύει με την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη και τη Σέλτικ.

"Υπάρχει χώρος στη Σέλτικ για Ιωαννίδη - Δίνει 4 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό"

"Έφυγε ο Γιακουμάκης από τη Σέλτικ για την Ατλάντα, του MLS, ενώ ακούγεται ότι και ο επιθετικός που έχει μείνει στη θέση του, ο Μαέντα, μπορεί να πάρει μεταγραφή το προσεχές καλοκαίρι. Οπότε, ναι, ανοίγει χώρος στην επιθετική γραμμή", είπε ο καλός συνάδελφος στο αρχικό του σχόλιο.

Ο Παναθηναϊκός είχε αρνηθεί πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, μπορεί να δώσει η Σέλτικ ποσό πάνω από αυτό - 3 ή 4 εκατ. ευρώ για να προσπαθήσει να ψήσει τους Πράσινους;

"Δίνει τέτοια ποσά, φυσικά, ειδικά αν πουλήσει και τον άλλον της επιθετικό με 11-12 εκατ. ευρώ όπως λέγεται στη Σκωτία. Θα υπάρχει ρευστότητα για να προσφέρει ένα καλό ποσό".

"Συμμετέχει στο παιχνίδι της ομάδας - Πηγαίνει Σέλτικ και παίρνει μεταγραφή"

Μπορεί να ταιριάξει στο παιχνίδι της ομάδας;

"Ο Μαέντα, ο Ιάπωνας, που παίζει στη θέση του Γιακουμάκη, δεν είναι κανένας φονιάς με 30 γκολ τη σεζόν, 10 γκολ έχει βάλει σε όλες τις διοργανώσεις φέτος μέχρι στιγμής. Το σημαντικό είναι ότι συμμετέχει στο παιχνίδι της ομάδας, δεν είναι στατικός μέσα στην περιοχή, κι από αυτή την άποψη ο Ιωαννίδης θα μπορούσε να βρεθεί στη θέση του"

Θα μπορούσε μέσω της Σέλτικ, αν κάνει μία-δύο καλές σεζόν, να φύγει για άλλη ομάδα;

"Μπορεί άνετα να τον μεταπωλήσει η Σέλτικ,  όπως και η Ρέιντζερς και η Χαρτς. Αυτές οι ομάδες είναι βιτρίνες, ειδικά η Σέλτικ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος ο Αλαφούζος - "Ποτέ ξανά... Νταμπάνοβιτς"! - Μίλησε με την UEFA (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags