Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νικολακόπουλος: "Ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει την ομάδα να πάει σε σφαγή στα playoffs"
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-27 23:59:00

Νικολακόπουλος: "Ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει την ομάδα να πάει σε σφαγή στα playoffs"

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει την ομάδα να πάει σε σφαγή στα playoffs"

Το δικό του σχόλιο σχετικά με τις θέσεις των Ερυθρόλευκων, αλλά και τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της συνάντησης των έξι ομάδων των play off με τους Μπένετ, Μπαλτάκο, έκανε ο έμπειρος ρεπόρτερ.

Ολυμπιακός: Για τη σύσκεψη στην ΕΠΟ και τα όσα ειπώθηκαν εκεί σχετικά με τη διαιτησία μίλησε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 όπου τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι νιώθουν δικαιωμένοι σχετικά με το θέμα της συμμετοχής του Σταύρου Μάνταλου στους ορισμούς διαιτητών, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης επέμεινε η ΕΠΟ να ζητήσει elite ή πρώτης κατηγορίας ρέφερι από τα έξι κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ στάθηκε σε δύο σημεία που δείχνουν πως οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι για σοβαρές και πρωτόγνωρες αντιδράσεις, δείχνοντας τις προθέσεις τους, με το πρώτο να είναι η ατάκα του Μαρινάκη στον Μπένετ ότι «αν δεν έρθουν ελίτ και διαιτητές πρώτης κατηγορίας από τοπ πρωταθλήματα, εμείς δεν θα αφήσουμε την ομάδα να πάει σε σφαγή. Αρκετά έχει αλλοιωθεί το πρωτάθλημα».

Το δεύτερο είναι η ατάκα για τον Νταμπάνοβιτς που είπε στον Άγγλο «Και ο Νταμπάνοβιτς πρώτη κατηγορία είναι. Έτσι θέλετε να πάει το πρωτάθλημα; Πιστεύετε ότι θα τελειώσει;», φράσεις που δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει, όπως είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος «να μην επαναληφθούν διαιτησίες, που είχε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όπως για παράδειγμα στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσφορές για 6 παίκτες του ΠΑΟΚ - Απόφαση Σαββίδη για τους Έλληνες - Πρόβλεψη Λουτσέσκου για "Ντέλια"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags