Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σημαντικές αποκαλύψεις για Ιβάν - Τότε επιστρέφει Ελλάδα - Ατάκες... φωτιά για ΠΑΟΚ - "Είναι τσαμπουκάς"
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-28 10:07:00

Σημαντικές αποκαλύψεις για Ιβάν - Τότε επιστρέφει Ελλάδα - Ατάκες... φωτιά για ΠΑΟΚ - "Είναι τσαμπουκάς"

Sportdog Team
Σημαντικές αποκαλύψεις για Ιβάν - Τότε επιστρέφει Ελλάδα - Ατάκες... φωτιά για ΠΑΟΚ - "Είναι τσαμπουκάς"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε άνθρωπος που είναι κοντά στον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου του Βορρά όπου έκανε σοβαρές αποκαλύψεις σχετικά με το μέλλον.

Κώστας Καραπαναγιωτίδης: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για τον ΠΑΟΚ άνθρωπος που είναι κοντά στον Ιβάν Σαββίδη με αφορμή τα 64α γενέθλιά του, κάνοντας σημαντικές αποκαλύψεις για τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου του Βορρά.

Χρόνια πολλά να ζήσει να είναι γερός, να προσέχει τον ΠΑΟΚ, τον εαυτό του και την οικογένειά του. Να είναι γερός πάνω από όλα. Είναι παρών στις εξελίξεις. Το ξέρετε και εσείς, πως είναι παρών, παρότι είναι απών με φυσική παρουσία. Παρακολουθεί τα πάντα. Κάποιοι άλλοι λόγοι δεν του επιτρέπουν να είναι παρών. Είναι τεράστιος ο Σαββίδης. Μπορεί να του λείπει μπόι, αλλά δουλεύει πολύ, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ότι έχει καταφέρει οφείλεται στην επιμονή και την επιτυχία.

Εκεί στην Ρωσία όπου βρίσκεται και έχει πολλές επιχειρήσεις και το παραμικρό λάθος τιμωρείται όπως γνωρίζετε. Είναι τσαμπουκάς και του αξίζουν πολλά μπράβο για αυτά που έχει κάνει. Ένας ενεργός Σαββίδης σημαίνει ενεργός ΠΑΟΚ. Δεν ήρθε στην Ελλάδα για να φύγει. Τώρα οι συνθήκες που επικρατούν δεν είναι ιδανικές λόγω του πολέμου. Όταν επέλθει ηρεμία, θα μπορέσει να κάνει και άλλες επενδύσεις. Όταν καλυτερεύσουν τα πράγματα, λόγω του πολέμου, θα είναι εδώ. Τρέχουν οι εξελίξεις. Να πάνε όλα καλά και στην συνέχεια”, είπε ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή ρεκόρ για Έλληνα του ΠΑΟ - "Καραμπόλα 11 εκατομμυρίων - Ομάδα βιτρίνα για μεταπώληση"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags