Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σκότωσε" την ΑΕΚ και… πάει Ολυμπιακό - Υπογράφει για να μη φύγει τζάμπα - "Καλή σέντρα και overlap"
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-28 12:30:00

"Σκότωσε" την ΑΕΚ και… πάει Ολυμπιακό - Υπογράφει για να μη φύγει τζάμπα - "Καλή σέντρα και overlap"

του Γιώργου Κτενά
"Σκότωσε" την ΑΕΚ και… πάει Ολυμπιακό - Υπογράφει για να μη φύγει τζάμπα - "Καλή σέντρα και overlap"

Η πρώτη μεταγραφή στο Λιμάνι, παίκτη που ήθελαν στη Φιλαδέλφεια. Οι Πειραιώτες έχουν ήδη κλείσει Έλληνα άσο που ξεχωρίζει στη φετινή Super League και ο οποίος μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του. Ποια τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και το... παρελθόν του με την Ένωση.

Ο Σταύρος Πήλιος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για την επόμενη, όπως αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος προ ημερών στο Sportdog.gr! 

O 23χρονος άσος τού ΠΑΣ Γιάννινα τα πηγαίνει εξαιρετικά με τη φανέλα τού Άγιαξ της Ηπείρου τη φετινή αγωνιστική περίοδο και μόνο τυχαίο πως πριν από τους Πειραιώτες, είχε δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του και η ΑΕΚ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Θανάση Μυριούνη, δημοσιογράφο από τα Γιάννινα που γνωρίζει πολύ καλά το ρεπορτάζ του ΠΑΣ, για να μάθουμε όσα περισσότερα γίνεται για την περίπτωση του Έλληνα άσου.

"Έτσι έγινε βασικός ο Πήλιος - Διεισδυτικός και με overlap" - Έκανε την ΑΕΚ να χάσει!

"Είναι αριστερό μπακ, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα, πέρσι ήταν δανεικός στον Ηρακλή και είχε πάει καλά, και φέτος επέστρεψε στην ομάδα από τον δανεισμό του. Δεν ήταν στα αρχικά βασικά πλάνα του Στάικου αλλά με τον τραυματισμό του Κιάκου που ήταν βασικός αριστερός μπακ στο ξεκίνημα της χρονιάς και με το ντεφορμάρισμα του Ποζνάνσκι που ήταν ο Νο2 για τη θέση, έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά", ανέφερε αρχικά.

Ποια είναι τα καλά του στοιχεία;

"Είναι πολύ διεισδυτικός παίκτης και μπορεί να παίξει άνετα το overlap πάνω από τον εξτρέμ και σε μια ηλικία, 23 ετών και έχει ποδοσφαιρικό μέλλον. Είναι στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων και γενικά είναι καλός με την μπάλα στα πόδια και έχει καλές σέντρες. Καλύτερο παιχνίδι μέχρι στιγμής είναι το 2-1 με την ΑΕΚ, που και τα δύο γκολ προήλθαν από την πλευρά του".

"Για αυτό τον δίνει στον Ολυμπιακό ο ΠΑΣ - Γιατί δεν προχώρησε η μεταγραφή στην ΑΕΚ"

Τι ισχύει με το συμβόλαιό του;

"Το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ τελειώνει τον Δεκέμβριο του 2023 και ο παίκτης δεν είναι ελεύθερο για να διαπραγματευτεί. Αλλά ο ΠΑΣ, επειδή δεν δέχεται να ανανεώσει συμβόλαιο, προκειμένου να μην χαθεί όπως άλλοι παίκτες στο παρελθόν όντας ελεύθεροι, φέρεται να είναι σε συμφωνία με Ολυμπιακό για να πάρει κάποιο αντίτιμο".

Υπήρξε ενδιαφέρον από άλλη ομάδα;

"Ενδιαφέρθηκε και η ΑΕΚ, πέρσι το καλοκαίρι, αλλά δεν ξέρω τι άλλαξε και δεν προχώρησε η μεταγραφή του. Ίσως το πλάνο του Αλμέιδα να αλλάξε, αν και δεν πήρε γενικά αριστερό μπακ η ΑΕΚ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή… Λιβάγια ο Ολυμπιακός - "Γρήγορος, κάνει επίθεση από το κέντρο - Τον πουλάνε ακριβά"!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags