Facebook Pixel ΑΕΚ: Αυτή είναι η αλήθεια για Λιβάι Γκαρσία - Ποιος ΠΑΟΚ και Τούμπα; - Τον πουλάει 20+ εκατ. η ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-28 14:33:00

Αυτή είναι η αλήθεια για Λιβάι Γκαρσία - Ποιος ΠΑΟΚ και Τούμπα; - Τον πουλάει 20+ εκατ. η ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αυτή είναι η αλήθεια για Λιβάι Γκαρσία - Ποιος ΠΑΟΚ και Τούμπα; - Τον πουλάει 20+ εκατ. η ΑΕΚ!

Στενό μαρκάρισμα το καλοκαίρι για τον 25χρονο επιθετικό. Τα χρήματα που θα αξιώσει η Ένωση σε ενδεχόμενη πώληση του Λιβάι, η... απόλαυση του Δημήτρη Μελισσανίδη και οι "μνηστήρες" που έχουν τον παίκτη στη λίστα τους.

ΑΕΚ: Μπορεί το κυρίαρχο θέμα αυτές τις ημέρες στο ρεπορτάζ της Ένωσης να είναι αν θα προλάβει να παίξει στην Τουμπα, εναντίον του ΠΑΟΚ, ο Λιβάι Γκαρσία, αλλά η βαθύτερη/μακρόπνοη σκέψη στην ομάδα είναι άλλη.

Γιατί η έμπνευση να γίνει ο Λιβάι φουνταριστός έχει δώσει νέα πνοή στην καριέρα του 25χρονου άσου, αφού είναι γεγονός ότι ως εξτρέμ είχε φτάσει στο ταβάνι του η εξέλιξη. Και, προφανώς, παράλληλα το ίδιο ίσχυε και για την τιμή του.

Ο επιθετικός Λιβάι Γκαρσία όμως έχει πετύχει 15 γκολ σε 27 ματς (έχει και 5 ασίστ) με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τη περίπτωσή του, όπως έχει γίνει ευρέως πια γνωστό. Άλλο το ταβάνι του 25χρονου ικανού εξτρέμ, άλλο το ταβάνι του 25χρονου γκολεαδόρ επιθετικού...

Γιατί το αναφέρουμε; Η ΑΕΚ δεν ψάχνεται για να τον δώσει, παρόλα αυτά υπάρχουν σημεία στον ορίζοντα που δείχνουν ότι το προσεχές καλοκαίρι θα γίνει στενό μαρκάρισμα. Αν και η ομάδα δεν έχει όλο το πακέτο των ποσοστών του παίκτη, κάτι που κάνει λίγο δύσκολη την περίπτωσή του.

 

"Απολαμβάνει τον Λιβάι ο Μελισσανίδης - 20+ εκατ. για πώληση - Ιταλία, Γερμανια και Τουρκία"

"Η νοοτροπία του είναι διαφορετική του Μελισσανίδη, δεν τον ενδιαφέρει να βγάλει λεφτά από τέτοιους παίκτες όπως ο Λιβάι - Θέλει να τους απολαμβάνει στην ομάδα", μας είπε λίγο καιρό πριν μανατζερική πηγή με μεγάλη θητεία στα πράγματα και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Θα χρειαστούν πολλά λεφτά για να δεχτεί να τον δώσει".

Οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν δώσει 2,5 εκατ. ευρώ στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για να αποκτήσουν το 60% των δικαιωμάτων του πριν από μερικά χρόνια (και εχουν μετανιώσει αφάνταστα που άφησαν το 40% στην προηγούμενη ομάδα του!) και, ήδη, ο Κουχάρσκι από την περασμένη μεταγραφική περίοδο, την καλοκαιρινή, είχε ως μεγάλο στόχο την πώλησή του. Αυτό, τουλάχιστον, είχε διαρρεύσει

Το ρεπορτάζ, τότε, ανέφερε ότι η Ένωση θα ζητούσε 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του (προερχόταν από σεζόν με 8 γκολ και 6 ασίστ), προκειμένου να μείνουν σε εκείνη τα 6 εκατ. ευρώ και στην Μπεϊτάρ άλλα 4 εκατ. ευρώ.

Αλλά, τώρα, η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική όπως έχουμε εξηγήσει ήδη. "Πάνω από 20 εκατ. ευρώ μπορεί να πιάσει ο Μελισσανίδης στην αγορά, γιατί ο Λιβάι είναι πλέον επιθετικός - Μάλιστα επιθετικός που δεν του λείπει τίποτα. Για επιθετικό που σκοράρει, όλα γίνονται, όλα τα ποσά δίνονται", ανέφερε η ίδια πηγή,που ανέβασε πολύ τον πήχη για την πώληση του 24χρονου άσου.

Όσο για το πρωτάθλημα που μπορεί να ενδιαφερθεί και να δώσει τέτοιο ποσό; Το μυαλό όλων πηγαίνει στην Αγγλία, που το πορτοφόλι όλων των ομάδων είναι μεγάλο. Είναι, όμως, έτσι; "Δεν είναι για την Αγγλία. Για την Ιταλία, που επίσης δίνει μεγάλα ποσά για μεταγραφές, και την Γερμανία είναι πιο εύκολο. Όπως και για την Τουρκία που, μαθαίνω, ότι ήδη υπάρχει ενδιαφέρον...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκότωσε" την ΑΕΚ και… πάει Ολυμπιακό - Υπογράφει για να μη φύγει τζάμπα - "Καλή σέντρα και overlap"
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags