Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Επιστροφές στο Κορωπί εν όψει Βόλου - Τα πρόσωπα της προπόνησης - Ποιος επέστρεψε, αυτοί έκαναν ατομικό
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-28 15:10:00

Επιστροφές στο Κορωπί εν όψει Βόλου - Τα πρόσωπα της προπόνησης - Ποιος επέστρεψε, αυτοί έκαναν ατομικό

Sportdog Team
Επιστροφές στο Κορωπί εν όψει Βόλου - Τα πρόσωπα της προπόνησης - Ποιος επέστρεψε, αυτοί έκαναν ατομικό

Προπόνηση με… επιστροφές στον Παναθηναϊκό η σημερινή (28/03), καθώς γύρισαν οι διεθνείς πλην των Κλεϊνχέισλερ και Τσέριν.

Μετά το διήμερο ρεπό οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν το πρωί της Τρίτης (28/3) στο «Γ. Καλαφάτης», ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο (2/4, 18:00) παιχνίδι με τον Βόλο στο γήπεδο της Λεωφόρου για τη 2η αγωνιστική των play off.

Στο πρόγραμμα επανεντάχθηκαν όλοι οι διεθνείς, πλην των Κλεϊνχέισλερ και Πούχατς, των οποίων οι Εθνικές Ομάδες Ουγγαρίας και Πολωνίας, αντίστοιχα, έπαιξαν το βράδυ της Δευτέρας (27/3). Από εκεί και πέρα, ο Άντραζ Σπόραρ έβγαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης, ενώ οι Ιωαννίδης, Κουρμπέλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Επιπλέον ο Πούγγουρας ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα και προπονήθηκε, όπως και ο Σάρλια που αποθεραπεύτηκε μετά την κάκωση στο γόνατο. Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις 5-2, παιχνίδι σε μικρές εστίες και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή ρεκόρ για Έλληνα του ΠΑΟ - "Καραμπόλα 11 εκατομμυρίων - Ομάδα βιτρίνα για μεταπώληση"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags