Facebook Pixel Super League: Nέα δεδομένα για όσα έγιναν μεταξύ Μπαλτάκου και Μαρινάκη, Καραπαπά - Επεμβαίνει η αθλητική δικαιοσύνη
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-28 18:03:00

Nέα δεδομένα για όσα έγιναν μεταξύ Μπαλτάκου και Μαρινάκη, Καραπαπά - Επεμβαίνει η αθλητική δικαιοσύνη

Sportdog Team
Nέα δεδομένα για όσα έγιναν μεταξύ Μπαλτάκου και Μαρινάκη, Καραπαπά - Επεμβαίνει η αθλητική δικαιοσύνη

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος, ενημέρωσε πρώτα τη FIFA και την UEFA σχετικά με προκλητικές και υβριστικές συμπεριφορές από τον πρόεδρο της Super League και του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και από τον εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά.

Super League: Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος, ενημέρωσε πρώτα τη FIFA και την UEFA σχετικά με προκλητικές και υβριστικές συμπεριφορές από τον πρόεδρο της Super League και του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και από τον εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά, κατά τη χθεσινή συνάντηση των ιδιοκτητών των έξι ΠΑΕ με την ΕΠΟ και τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ.

Ο Κώστας Καραπαπάς είχε πετάξει φούστα στο κεφάλι του Τάκη Μπαλτάκου, κάτι που αποκάλυψε δε ο ίδιος ο Καραπαπάς με δήλωσή του κατά την έξοδό του από τα γραφεία της ΕΠΟ. Στην ΕΠΟ είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν και σε καταγγελία σε FIFA και UEFA εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Κώστα Καραπαπά, ενώ όπως προκύπτει θα απευθυνθούν και στον αθλητικό εισαγγελέα και στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπίτι χωρίς… Γιάννη προκοπή δεν κάνει! Ο μεστωμένος παικταράς και η "έκρηξη" του 1 εκατομμυρίου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags