Facebook Pixel Ορμπελίν Πινέδα: Ζορίζουν τα πράγματα για ΑΕΚ - Πινέδα - Σκάνε νέες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Μεξικανό
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-28 19:35:00

Ζορίζουν τα πράγματα για ΑΕΚ - Πινέδα - Σκάνε νέες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Μεξικανό

Sportdog Team
Ζορίζουν τα πράγματα για ΑΕΚ - Πινέδα - Σκάνε νέες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Μεξικανό

Αυξάνονται οι... μνηστήρες που έχουν στο μικροσκόπιό τους τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή της Θέλτα που αγωνίζεται στην Ένωση, κάτι που δυσκολεύει την υπόθεση παραμονή του στους Κιτρινόμαυρους.

Ορμπελίν Πινέδα: Πολύ καλή χρονιά πραγματοποιεί ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ κάτι που έχει κάνει νέες ομάδες να ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν το προσεχές καλοκαίρι. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του kery news ο διεθνής μέσος μπήκε στη λίστα πορτογαλικών ομάδων που τον παρακολούθησαν στο αγώνα με τη Τζαμάικα, στο οποίο σκόραρε μάλιστα.

«Υπάρχουν πολλές προοπτικές, το έχω συζητήσει με τον ατζέντη μου, έμειναν λίγοι μήνες και δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα δώσω τον καλύτερο Ορμπελίν, όπως πάντα προσπαθούσα να κάνω. Αν θα συνεχίσω ή όχι εδώ δεν ξέρουμε, αλλά θέλω να αφήσω ένα καλό σημάδι», είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ορμπελίν Πινέδα, με την ιστοσελίδα debate.com.mx να τονίζει ότι ο Μεξικανός πρόκειται να συζητήσει σύντομα με την ΑΕΚ ώστε να ανανεώσει την παραμονή του στην ομάδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μελισσανίδης: "Πάρε και τον Άρη Βαγγέλη..." - "Μέχρι τέλους" ο Μαρινάκης - ΠΑΟ όπως... ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags