Facebook Pixel Άρης: Καρυπίδης μαινόμενος κατά Μπέου για τα... φιλικά με Ολυμπιακό - "Μιλάει αυτός που..." - Ατάκες-φωτιά!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-28 20:45:00

Καρυπίδης μαινόμενος κατά Μπέου για τα... φιλικά με Ολυμπιακό - "Μιλάει αυτός που..." - Ατάκες-φωτιά!

Sportdog Team
Καρυπίδης μαινόμενος κατά Μπέου για τα... φιλικά με Ολυμπιακό - "Μιλάει αυτός που..." - Ατάκες-φωτιά!

"Πυρά" από τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος αντιδρά στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου και τις "σπόντες" που πέταξε για τις σχέσεις μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού.

Άρης: Ο Θόδωρος Καρυπίδης επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι του στις ΗΠΑ και είχε ραντεβού με τον Τάκη Μπιλίρη προκειμένου να συζητήσουν για τα όσα συνέβησαν στη συνάντηση των "Έξι" με τους Στιβ Μπένετ, Τάκη Μπαλτάκο.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη παραμένει πιστός στις θέσεις του για παραίτηση των Μπαλτάκου και Μπένετ σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να βρουν elite διαιτητές για τα παιχνίδια των πλέι οφ.

Παράλληλα, ο κ. Καρυπίδης σχολίασε τη νέα Πειθαρχική δίωξη που του επεβλήθη λέγοντας: «Φαίνεται πως ο κ. Μαργαρίτης ακούει μόνο τι λέω εγώ, για τους άλλους κωφεύει».

Επιπροσθέτως και σε ότι αφορά την ατάκα του Αχιλλέα Μπέου περί… φιλικών παιχνιδιών με τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Μιλάει ο Μπέος για φιλικές σχέσεις και παιχνίδια; Ο τελευταίος που δικαιούται να μιλάει είναι αυτός. Ας μας πει από ποιον έχασε ο Ολυμπιακός πέρυσι και φέτος. Και μιλάει αυτός που κάθε χρόνο αλλάζει τους φίλους του όπως τον βολεύει κατά το δοκούν».

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί και σχολίασε και τη σημερινή ατάκα του ιδιοκτήτη του Βόλου. «Ποια ηνία να αναλάβει και ποιος; Αυτός που πριν λίγα χρονια καταδικάστηκε για στημένα παιχνίδια; Γελάμε …», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μελισσανίδης: "Πάρε και τον Άρη Βαγγέλη..." - "Μέχρι τέλους" ο Μαρινάκης - ΠΑΟ όπως... ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags