Facebook Pixel ΑΕΚ: Εξελίξεις με Λιβάι Γκαρσία και Μουκουντί - Προλαβαίνουν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ;
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-29 13:28:00

Εξελίξεις με Λιβάι Γκαρσία και Μουκουντί - Προλαβαίνουν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ;

Sportdog Team
Εξελίξεις με Λιβάι Γκαρσία και Μουκουντί - Προλαβαίνουν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ;

Με ερωτηματικά ξεκινά η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τι γίνεται με την κατάσταση των Λιβάι Γκαρσία και Μουκουντί.

 

ΑΕΚ: Ο Ματίας Αλμέιδα βλέπει κατ' αρχάς τον Λιβάι Γκαρσία να είναι σε καλό επίπεδο ετοιμότητας. Αύριο αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμό προπόνησης κι αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, ο Αφρικανός επιθετικός θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Στον αντίποδα, σίγουρα νοκ άουτ με διάστρεμμα τίθεται ο Φαν Βέερτ. Ο Ολλανδός φορ πάει καλύτερα, αλλά για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη έτοιμος δεν θα είναι.

Ερωτηματικό παραμένει και ο Μουκουντί. Ο Καμερουνέζος στόπερ είχε αποχωρήσει τραυματίας από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στο σημερινό πρόγραμμα έμεινε στο γυμναστήριο και έκανε αποφόρτιση και φαίνεται πως αύριο θα είναι κρίσιμη μέρα, καθώς θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.

Αναμονή υπάρχει τέλος και για τον Γκατσίνοβιτς, που ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης και η κατάσταση του τσεκάρεται μέρα με τη μέρα από το ιατρικό τιμ της Ένωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μελισσανίδης: "Πάρε και τον Άρη Βαγγέλη..." - "Μέχρι τέλους" ο Μαρινάκης - ΠΑΟ όπως... ΑΕΚ!

Μελισσανίδης: "Πάρε και τον Άρη Βαγγέλη..." - "Μέχρι τέλους" ο Μαρινάκης - ΠΑΟ όπως... ΑΕΚ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags