Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Απόφαση... σοκ για γνωστή ομάδα - Απαγόρευση μεταγραφών για δύο χρόνια από τη FIFA
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-29 18:08:00

Απόφαση... σοκ για γνωστή ομάδα - Απαγόρευση μεταγραφών για δύο χρόνια από τη FIFA

Sportdog Team
Απόφαση... σοκ για γνωστή ομάδα - Απαγόρευση μεταγραφών για δύο χρόνια από τη FIFA

Πολύ σοβαρό πρόβλημα για γνωστό σύλλογο μιας και όπως έκανε γνωστό η Παγκόσμια Συνομοσπονδία δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές για δύο χρόνια λόγω παράνομης απόκτησης νεαρού ποδοσφαιριστή στο παρελθόν.

Κολωνία: Σοκ στον γερμανικό σύλλογο μιας και όπως έγινε γνωστό τιμωρήθηκε από την FIFA με απαγόρευση μεταγραφών για τις δύο επόμενες σεζόν, με την Παγκόσμια Συνομοσπονδία να κρίνει πως η απόκτηση του 17χρονου επιθετικού από τη Σλοβενία, Γιάκα Τσούμπερ-Ποτότσνικ, τον προηγούμενο Γενάρη ήταν παράνομη.

«Ο κατηγορούμενος απαγορεύεται να εγγράψει νέους παίκτες, είτε σε εθνικό είτε σε διεθνές επίπεδο, για τις επόμενες δύο πλήρεις και διαδοχικές περιόδους εγγραφής μετά την έκδοση της παρούσας απόφασης», αναφέρει η απόφαση του δικαστηρίου.

Ο 17χρονος πήγε στην γερμανική ομάδα στις 31 Ιανουαρίου του 2022 ως ελεύθερος, ενώ μια μέρα νωρίτερα η μητέρα του ανέφερε ότι έχει λυθεί το συμβόλαιο με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, που είχε ισχύ μέχρι το 2024, με τον σύλλογο από τη Σλοβενία να κατηγορεί τους "Τράγους" για υποκίνηση παραβίασης της σύμβασης και να τους μηνύει.

Την ίδια στιγμή η Κολωνία θα πρέπει να πληρώσει 4.000 ευρώ για τον Ποτότσνικ, ενώ ο ίδιος ο παίκτης θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό για τέσσερις μήνες, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στους τελικούς πρωταθλήματος Κ19 όπου και αγωνίζεται τον τελευταίο καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην έξοδο από Ολυμπιακό ο Χάμες; - Συμβόλαιο με 4 εκατ. - Παιδί με την μπάλα - "Αλλάζει επίπεδο"


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags