Facebook Pixel Γιώργος Καραγκούνης: Αποκαλυπτικός ο Καραγκούνης - Η ομάδα... έκπληξη που βλέπει για τελικό του Champions League
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-31 05:10:00

Αποκαλυπτικός ο Καραγκούνης - Η ομάδα... έκπληξη που βλέπει για τελικό του Champions League

Sportdog Team
Αποκαλυπτικός ο Καραγκούνης - Η ομάδα... έκπληξη που βλέπει για τελικό του Champions League

Συνέντευξη σε Μέσο του εξωτερικού έδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε εκτός των άλλων και στο Champions League αναφέροντας ότι βλέπει μια ομάδα που κανείς δεν περιμένει να έχει τα φόντα να φτάσει τελικό.

Γιώργος Καραγκούνης: Συνέντευξη στην A Bola έδωσε ο Έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και ανέφερε ότι η Μπενφίκα, που υπήρξε παίκτης της από το 2005 μέχρι το 2007, έχει τα φόντα να φτάσει μέχρι τον τελικό του Champions League.

«Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που δεν υπολόγιζαν την Μπενφίκα στην αρχή, αλλά αμφιβάλλω ότι αυτή τη στιγμή δεν αναγνωρίζουν ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στο Champions League και ότι είναι χαρά να την βλέπουν παίζει. Παίζει "μεθυστικό ποδόσφαιρο". 

Η Μπενφίκα έχει προϋποθέσεις για να φτάσει στον τελικό. Ζοάο Μάριο; Γκονσάλο Ράμος; Όλοι οι παίκτες έχουν κίνητρο, αυτό που ξεχωρίζει είναι το πνεύμα της αμοιβαίας βοήθειας, όλοι συρρέουν στην ίδια πλευρά, κάτι που ωφελεί τη συλλογικότητα», είπε ο Γιώργος Καραγκούνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για Χουάνγκ και υπογραφές με ΑΕΚ - "Μικρό καλάθι για μεταγραφή" - Φεύγει για Γερμανία;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags