Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Ατάκες... φωτιά για παρέμβαση Μητσοτάκη σε Τσέφεριν - "Έπρεπε να γίνει νωρίτερα - Πιάσαμε πάτο"
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-31 08:16:00

Ατάκες... φωτιά για παρέμβαση Μητσοτάκη σε Τσέφεριν - "Έπρεπε να γίνει νωρίτερα - Πιάσαμε πάτο"

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά για παρέμβαση Μητσοτάκη σε Τσέφεριν - "Έπρεπε να γίνει νωρίτερα - Πιάσαμε πάτο"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε γνωστός δημοσιογράφος όπου και αναφέρθηκε στην επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της UEFA σχετικά με τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γιώργος Παπαχρήστος: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος στα «Νέα», μιλώντας για την αποκάλυψή που έκανε ο ίδιος στην αντίστοιχη εφημερίδα σχετικά με την παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο φλέγον ζήτημα της διαιτησίας και τη συνομιλία που είχε ο πρωθυπουργός με τον Τσέφεριν.

«Νομίζω πως ο πρωθυπουργός έπρεπε να το είχε κάνει νωρίτερα. Σημασία όμως έχει ότι έγινε, έστω και τώρα. Το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Εγώ ήμουν παρών στο ματς ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, και είδα αυτόν τον απίθανο διαιτητή... που εσείς η εγώ αν σφυρίζαμε, θα σφυρίζαμε καλύτερα!

Σε κάθε περίπτωση, ο πρωθυπουργός έπραξε ο αυτονόητο, γιατί το ποδόσφαιρο περνάει μεγάλη κρίση. Εμείς παρακολουθήσαμε αυτό το τραγικό περιστατικό οπαδικής βίας έξω από το Εφετείο Αθηνών, σε ένα από τα καλύτερα και πιο «ασφαλή» κτήρια στην Αθήνα. Ήταν 9 ώρα το πρωί και δεν παρενέβη κανείς. Αυτό πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει...

Υπάρχει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, που κατά διάφορες κυβερνήσεις, προσπαθούσαν να βάλουν κάποιους όρους για να λειτουργούν οι ομοσπονδίες και τελικά δεν τα κατάφεραν ποτέ. Κάθε φορά που προσπάθησε μια κυβέρνηση να γίνει κάτι τέτοιο, υπήρχαν οι απειλές για αποκλεισμό της Ελλάδας και των Εθνικών.

Η πολιτεία διαχρονικά αντιμετώπισε με φοβικότητα αυτά τα ζητήματα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πιάσει τον πάτο του βαρελιού. Το ότι έγινε έστω και με αυτή την καθυστέρηση η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του πρωθυπουργό, είναι καλό και πρέπει να το θεωρήσουμε ως ένα σημαντικό βήμα προς την αλλαγή», είπε ο Γιώργος Παπαχρήστος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για Χουάνγκ και υπογραφές με ΑΕΚ - "Μικρό καλάθι για μεταγραφή" - Φεύγει για Γερμανία;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags