Facebook Pixel UEFA: Απαντήσεις από άνθρωπο της UEFA - Μπορεί να επέμβει για να έρθουν elite διαιτητές;
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-30 23:06:00

Απαντήσεις από άνθρωπο της UEFA - Μπορεί να επέμβει για να έρθουν elite διαιτητές;

Sportdog Team
Απαντήσεις από άνθρωπο της UEFA - Μπορεί να επέμβει για να έρθουν elite διαιτητές;

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε άνθρωπος που είχε σημαντική θέση στην ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου όπου και απάντησε για το αν τελικά μπορεί να επέμβει ώστε να έρθουν για τους αγώνες των play off elite διαιτητές.

Μαριος Λευκαρίτης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην αντιπρόεδρος της UEFA να μιλάει για την κατάσταση στη ελληνική διαιτησία αλλά και το αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη στους ευρωπαϊκούς φορείς.

«Έχω ακούσει από το πρωί για την παρέμβαση της UEFA για να έρθουν ελίτ διαιτητές στην Ελλάδα, ωστόσο νομίζω ότι είναι δύσκολο να γίνει, δεν μπορεί να το επιβάλλει η UEFA και η FIFA να στείλει διαιτητές στην Ελλάδα, θα πρέπει να γίνει συμφωνία μεταξύ των δύο ομοσπονδιών της Ελληνικής και αυτής του διαιτητή.

Αντιλαμβανόμαστε πως ένας διαιτητής κορυφαίου επιπέδου θα ζητήσει όσα χρήματα παίρνει στον τόπο του, αλλά αυτά είναι μία υπόθεση με τη δική μου λογική, αλλά αν κάποιος θέλει να κάνει φιλανθρωπία, μπορεί, ωστόσο αυτό δεν ισχύει μόνο για την Ελλάδα αλλά γενικότερα. Πρέπει ο εκάστοτε αρχιδιαιτητής να ξέρει ποιους να ζητήσει και ποιοι μπορούν να έρθουν».

Για τον διαιτητή που αυτοπροτάθηκε: «Δεν θα πω ότι είναι ύποπτο , αλλά παράτυπο, αυτά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα», είπε ο Μάριος Λευκαρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αλήθεια για Πασχαλάκη-Ολυμπιακό - "Τελειώνουν" 11αδάτοι της άμυνας - Έκπληξη στα χαφ - Φεύγει ο Ελ Αραμπί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags