Facebook Pixel ΕΠΟ: Εξελίξεις! Επιστολή Μπαλτάκου σε Τσέφεριν - Τι ζητάει για τον διαιτητή που αυτοπροτάθηκε στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-30 19:22:00

Εξελίξεις! Επιστολή Μπαλτάκου σε Τσέφεριν - Τι ζητάει για τον διαιτητή που αυτοπροτάθηκε στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Εξελίξεις! Επιστολή Μπαλτάκου σε Τσέφεριν - Τι ζητάει για τον διαιτητή που αυτοπροτάθηκε στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έστειλε επιστολή στον Αελξάντερ Τσέφεριν σχετικά με την καταγγελία ότι διαιτητής από χώρα της Ευρώπης αυτοπροτάθηκε ώστε να είναι αυτός στον αγώνα των Ερυθρόλευκων με τον Δικέφαλο του Βορρά για τα play off της Super League.

ΕΠΟ: Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου μέσω της οποίας ενημερώνει πως ο Τάκης Μπαλτάκος έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν ζητώντας του να ξεκινήσει έρευνα για την καταγγελία που έκανε ο Στιβ Μπένετ, σχετικά με τον διαιτητή που αυτοπροτάθηκε για να σφυρίξει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

"Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος απέστειλε σήμερα επιστολή στον Πρόεδρο της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, ζητώντας την διενέργεια έρευνας σχετικά με αλλοδαπό διαιτητή ο οποίος φέρεται να αυτοπροτάθηκε στον Πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Μπένετ για την ανάληψη καθηκόντων σε συγκεκριμένο αγώνα της Super League 1.

Ο κ. Μπαλτάκος επισήμανε την σημασία διαλεύκανσης της εν λόγω υπόθεσης για την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος και την ομαλή συνέχιση των play offs
", αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αλήθεια για Πασχαλάκη-Ολυμπιακό - "Τελειώνουν" 11αδάτοι της άμυνας - Έκπληξη στα χαφ - Φεύγει ο Ελ Αραμπί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags