Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πρώην παίκτης της ΑΕΚ μιλάει για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ - Τι να προσέξει ο Κουλιέρακης - Ατάκα για Ίνγκασον
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-31 08:08:00

Πρώην παίκτης της ΑΕΚ μιλάει για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ - Τι να προσέξει ο Κουλιέρακης - Ατάκα για Ίνγκασον

Sportdog Team
Πρώην παίκτης της ΑΕΚ μιλάει για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ - Τι να προσέξει ο Κουλιέρακης - Ατάκα για Ίνγκασον

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας παίκτης που αγωνίστηκε στο παρελθόν στην Ένωση και αναφέρθηκε στο προσεχές ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα την Κυριακή (2/4).

Σάββας Γκέντσογλου: Ο νυν ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού και πρώην της ΑΕΚ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για το ντέρμπι των "δικεφάλων", για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και για τις αναμνήσεις του από τα ντέρμπι στην Τούμπα.

«Η καταγωγή μου είναι από ένα χωριό της Καβάλας. Στις ακαδημίες της ΑΕΚ βρέθηκα όταν ανέλαβε πρόεδρος ο Νικολαΐδης και έτυχε ο Σαβέβσκι να με διαλέξει και πήγα στις ακαδημίες της ομάδας. Γενικά στη Βόρεια Ελλάδα υπάρχουν πολλά ταλέντα. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ σε επίπεδο ακαδημιών και σκάουτινγκ είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα».

Για τα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολο να ξεχάσεις ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Επειδή η ΑΕΚ τότε αγωνιζόταν στο ΟΑΚΑ, το οποίο δεν είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο, όποτε παίζαμε στην Τούμπα ήταν κάτι το τρομερό. Και το γήπεδο του Άρη είναι τρομερό».

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά, σε οποιαδήποτε έδρα. Ένα πλεονέκτημα το έχει η γηπεδούχος ομάδα. Παρόλα αυτά, όλες οι ομάδες είναι καλές, βρίσκονται κοντά και έχον πολύ μεγάλο κίνητρο, οπότε πιστεύω θα γίνει χαμός».

Για τον Ίνγκασον: «Από τα στόπερ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ θα διάλεγα τον Ίνγκασον για συμπαίκτη. Φαίνεται ότι είναι ηγετική μορφή για τον ΠΑΟΚ ο Ίνγκασον, δίνει μια σταθερότητα και όποιος παίζει μαζί του είναι καλός. Ο Κουλιεράκης έχει βελτιωθεί δίπλα του και θα βελτιωθεί και άλλο».

Για τον Κουλιεράκη: «Του ταιριάζει η Ιταλία και δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρωτάθλημα που δεν του ταιριάζει, γιατί έχει τα φυσικά προσόντα. Η προσωπική εμπειρία μου έχει δείξει ότι θα ήταν καλύτερο να μείνει στον ΠΑΟΚ, είναι αλλιώς να πηγαίνεις στο εξωτερικό με μια σεζόν στην πλάτη σου και αλλιώς με 2-3 σεζόν πίσω σου, ουσιαστικά να είναι έτοιμος παίκτης. Ένα παράδειγμα είναι ο Μανωλάς, αν έφευγε από την ΑΕΚ να πάει στο εξωτερικό ίσως δεν είχε την ίδια εξέλιξη που είχε μετά».

Για τον Μακεδονικό και την αλλαγή προπονητή: «Όταν υπάρχει μια αλλαγή προπονητή κάτι δεν λειτουργεί σωστά, και δυστυχώς την πληρώνει πάντα ο προπονητής, επειδή είναι ένας. Υπάρχει ένα μερίδιο ευθύνης και στους ποδοσφαιριστές. Ο Μακεδονικός έχει περιθώρια εξέλιξης, αλλά επειδή είναι η πρώτη χρονιά στη Β Εθνική μετά από πολλά χρόνια υπάρχει μια απειρία και δεν διαχειριζόμαστε καταστάσεις, αυτό πληρώνουμε», είπε ο Σάββας Γκέντσογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αλήθεια για Πασχαλάκη-Ολυμπιακό - "Τελειώνουν" 11αδάτοι της άμυνας - Έκπληξη στα χαφ - Φεύγει ο Ελ Αραμπί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags